Τα 60α του γενέθλια γιόρτασε ο Χριστόφορος Παντελή, ο “βράχος” του ΚΣ Περβολιών

Με την αγαπημένη του σύζυγο Ελευθερία

SkalaTimes

Τα 60α του γενέθλια γιόρτασε ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, Χριστόφορος Παντελή, ο “βράχος” του ΚΣ Περβολιών,ο οποίος εδώ και σαράντα χρόνια υπηρετεί το αγαπημένο του χωριό από τη θέση αυτή.

Με την οικογένεια του και λίγους αγαπημένους φίλους ο Χριστόφορος διασκέδασε και έγινε 60 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χριστόφορος είναι επίσης και στιχουργός και ποιητής. Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο SkalaTimes είχε πει: “γράφω αδιάκοπα και ποίηση και στίχους για τραγούδια. Μου αρέσει να γράφω, είναι ο δικός μου τρόπος έκφρασης. Νιώθω ότι μέσα από το γράψιμο βγάζω κάτι εντελώς δικό μου. Πρέπει να σου πω ότι γράφω όπως εγώ αισθάνομαι, χωρίς να βάζω σε καλούπια αυτά που γράφω, γι αυτό και όσα γράφω είναι διαφορετικά το κάθε ένα, σε ρυθμό, ύφος, θεματολογία κτλ”. (Η συνέντευξη εδώ )

Το SkalaTimes εύχεται στον αγαπητό και αγαπημένο μας Χριστόφορο Παντελή να τα εκατοστήσει με υγεία, ευτυχία και ότι αγαπά.
Χρόνια πολλά Χριστόφορε μας!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!