Σε ρυθμούς καρναβαλιού η σχολή χορού On your Feet

Η Σχολή Χορού On your Feet της πτυχιούχου χορογράφου Φλωρεντίας Παντελίδου, βρίσκεται σε ρυθμούς καρναβαλιού αφού εδώ και βδομάδες οι μαθητές και μαθήτριες της σχολής ετοιμάζονται για την καρναβαλίστικη παρέλαση Λάρνακας.

Σε συνέντευξη της η Φλωρεντία Παντελίδου είχε δηλώσει: “Για εμάς οι εκδηλώσεις και οι μεγάλες διοργανώσεις σαν την Καρναβαλίστικη Παρέλαση του Δήμου Λάρνακας είναι σημαντικές γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν, να χορέψουν μπροστά σε κοινό, να διασκεδάσουν, να μάθουν πως να κάνουν performance, βοηθά την αυτοπεποίθηση τους, να περάσουν όμορφα. Από την άλλη, δίνεται και η ευκαιρία στους γονείς να θαυμάσουν, να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Είναι με μεγάλη χαρά που λαμβάνουμε μέρος σε εκδήλωσεις όπως είναι αυτές του Δήμου Λάρνακας, του Δήμου Λιβαδιών και άλλες. Επίσης είναι μια ευκαιρία να δει και να μάθει ο κόσμος τη σχολή μας”.

Με μπρίο, χαμόγελα και κέφι, αναμένουμε να καμαρώσουμε τους μαθητές και μαθήτριες της σχολή χορού On your Feet, όπως και όλες τις ομάδες που θα παρελάσουν, αυτή τη Κυριακή στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, (Λεωφόρος Αθηνών), στις 16:30.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!