Νέα χρονιά, νέες εγγραφές, νέες προσφορές, σε ρυθμούς On Your Feet

Η χορογράφος και ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού On your Feet, στη Λάρνακα, η Φλωρεντία Παντελίδου, μιλά στο SkalaTimes με αφορμή τη νέα χρονιά και τις προσφορές της σχολής κατά το μήνα Ιανουάριο.

SkalaTimes

Φλωρεντία πότε ανοίγει η Σχολή σας;
Τη Δευτέρα, στις 8 του μήνα, ανοίγουμε και υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με πολλή ενθουσιασμό και νέες προσφορές.

Δηλαδή;
Αν και οι εγγραφές γίνονται ολόχρονα, εντούτοις στις νέες εγγραφές που θα γίνουν τώρα τον Γενάρη θα έχουμε 20% έκπτωση στον πρώτο μήνα. Να πω ότι με τον νέο χρόνο βάζουμε όλοι νέους στόχους, δοκιμάζουμε νέες δραστηριότητες για εμάς και τα παιδιά μας και σίγουρα ο χορός είναι μια οφέλιμη σε πολλά επίπεδα δραστηριότητα και τέχνη. Τα μαθήματα της σχολής μας αποτείνονται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Στη σχολή διδάσκονται: Μπαλέτο, Jazz, Latin, Musical Theatre, flexibility, Dance Fit και ελληνικοί κυπριακοί. Επίσης έχουμε τα τμήματα “Creativity” που είναι για παιδιά από 2μιση ετών και άνω. Όλα τα μαθήματα είναι απογευματινά. Στη σχολή μας προσθέσαμε και το θεατρικό εργαστήρι το οποίο διδάσκει η θεατρολόγος Θεοδώρα Ανδρέου.

Πώς ήταν το 2023 για τη σχολή σας;
Παρόλο που ήταν η πρώτη μας χρονιά, (ανοίξαμε Σεπτέμβριο 2022), ήταν μια αξέχαστη χρονιά, μπήκαμε πολύ δυναμικά. Ανάμεσα στους στόχους μας ήταν να λαμβάνουμε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας και άλλων Δήμων της περιφέρειας, καθώς πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με το κόσμο και τη σκηνή, να κοινωνικοποιούνται και να περνούν ευχάριστα.
Κάτι που σημάδεψε την πρώτη χρονιά της σχολής ήταν αδιαμφισβήτητα η πρώτη μας τελική γιορτή που έγινε με μεγάλη επιτυχία, ήταν κατόρθωμα μπορώ να πω και γι αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της σχολής και φυσικά στους γονείς τους.
Εύχομαι το 2024 να μας φέρει ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές στη σχολή. Συνεχίζουμε δυναμικά, έχουμε υψηλούς στόχους. Πρωταρχικός στόχος είναι η μάθηση, η πρόοδος και το ευ ζην των μαθητών μας.

Η σχολή κατάφερε να γίνει γνωστή από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της…
Ναι, θέλω να πω ότι ένας άλλος, επίσης, στόχος, ήταν η παρουσία της σχολής μέσα στη κοινωνία τςη πόλης μας. Ως εκ τούτου προσπαθήσαμε μέσα από διάφορες δραστηριότητες (πέρα από τις συμμετοχές μας σε εκδηλώσεις και γιορτές) να συνεισφέρουμε στην πόλη μας. Φιλανθρωπικά, κοινωνικά. Άλλωστε, πιστεύω πως η τέχνη του χορού, όπως και όλες οι τέχνες, όπως και όλοι οι άνθρωποι οφείουν να δίνουν κάτι στην κοινωνία. Πραγματικά πιστεύω πως είναι ένας από τους ρόλους της τέχνης να βοηθά και να προσφέρει στην κοινωνία, σε πολλά επίπεδα. Αυτό προσπαθήσαμε κι εμείς μέσα από διάφορες ενέργειες και δράσεις.

Πιστεύεις πως τα παιδιά κερδίζουν από την ενασχόληση τους με το χορό;
Κερδίζουν πολλά, όχι μόνο σωματικά και πνευματικά, αλλά και συμπεριφορικά. Προσωπικά έχω δει παιδιά να αλλάζουν και να κερδίζουν ως προσωπικότητες μέσα από την ενασχόληση τους με το χορό, αλλά και οι ίδιοι οι γονείς έτυχε να μου πουν ότι παρατήρησαν ότι τα παιδιά τους βελτιώθηκαν και στο σχολείο και σε θέματα συμπεριφοράς, χάρις στην ενασχόληση τους με το χορό.
Τα οφέλη από την ενασχόληση με το χορό είναι πολλά και μπορούμε να μιλάμε γι αυτά με ώρες, ή μπορεί κανείς να τα βρει στο διαδίκτυο αναλυτικά. Θα σας αναφέρω μερικά από αυτά: ο χορός ενισχύει καρδιά και αναπνευστικό, ενισχύει τις γνωστικές μας επιδόσεις, είναι ένας υγιεινός και διασκεδαστικός τρόπος να χάσουμε κιλά, βελτιώνει την ισορροπία και ευλυγισία μας και τέλος, μειώνει το άγχος, το στρες και την κατάθλιψη.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη σχολή που μπορούν να αποταθούν;
Μπορούν να μας βρουν στα ΜΚΔ και στο τηλέφωνο 99 155004.
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083435974651
Instagram: https://www.instagram.com/onyourfeet_danceacademy/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!