Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της Λέσχης Βιβλίου SkalaTimes presents New York Times Best Sellers Book Club

Πραγνματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η δεύτερη συνάντηση της Λέσχης Βιβλίου SkalaTimes Presents New York Times Best Sellers Book Club.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στο χώρο της Μαρίνας Λάρνακας, με τη στήριξη της Kition Ocean Holdings, που φιλοξενεί την Λέσχη στην αίθουσα της Μαρίνας με τη μαγική θέα.

Η Λέσχη ξεκίνησε τον περασμένο βήμα και την αρχή έκανε το βιβλίο του Κύπριου και παγκοσμίως καταξιωμένου συγγραφέα Alex Michaelides.
Το βιβλίο με το οποίο καταπιάστηκε σήμερα το New York Times Best Sellers Book Club ήταν το «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover.

H Λέσχη είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν διαβάσει το βιβλίο.
Για την επόμενη συνάντηση (13 Ιανουαρίου 2024) το βιβλίο το οποίο θα συζητήσει η Λέσχη θα είναι το «Αρχίζει με εμάς», που είναι η συνέχεια του «Τελειώνει με εμάς», της Colleen Hoover.

Για συμμετοχές: 99 843101

Περισσότερα εδώ


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Νότα Αβρααμίδου υποψήφια για τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης (ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ): “Στα σχολεία μας πρέπει να υπάρχει συμβατική αρμονία και όχι παραφωνία”

Νότα Αβρααμίδου: “Όραμα μου είναι να δω τα σχολεία μας να γίνονται τόποι χαράς, για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, για όλα” Η μουσικός Νότα Αβρααμίδου,

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!