Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 3 χρόνια η Céline Dion είχε στο πλευρό της τους γιους της

Η Céline Dion παρευρέθηκε σε αγώνα hockey και συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη με το σύνδρομο stiff-person. Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και οι φωτογραφίες με τους fans και τους γιους της.

H Celine Dion έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία και μετρά περισσότερα από 35 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία. Η 55χρονη έχει ερμηνεύσει μερικά από τα πιο δημοφιλή-ερωτικά τραγούδια και συγκαταλέγεται στις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Όπως έγινε γνωστό πριν από ένα χρόνο η τραγουδίστρια δίνει μάχη με σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, το Stiff Person Syndrome, το οποίο δεν της επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα και την καθημερινότητά της όπως θα ήθελε. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η σταρ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

H σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της

Πριν λίγες ημέρες η Céline Dion εθεάθη σε αγώνα hockey που διεξήχθη στο T-Mobile Arena του Las Vegas, μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens.

Μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα της ομάδας της η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες. Η ίδια φαινόταν πολύ ευδιάθετη και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με fans. Φορώντας ένα μπεζ πλεκτό σύνολο και ένα αμάνικο μπουφάν η σταρ δεν σταμάτησε να χαμογελά δίπλα στα παιδιά της.

Μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα της ομάδας της η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες. Η ίδια φαινόταν πολύ ευδιάθετη και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με fans. Φορώντας ένα μπεζ πλεκτό σύνολο και ένα αμάνικο μπουφάν η σταρ δεν σταμάτησε να χαμογελά δίπλα στα παιδιά της.

«Είναι αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της, αλλά υποφέρει από την κινητικότητα και άλλα προβλήματα από την ασθένεια που διαταράσσει την καθημερινή της ζωή», ανέφερε η πηγή στο People.

Και πρόσθεσε: «Κάνει ό,τι μπορεί ενώ εργάζεται με γιατρούς γιατί θέλει να αποδίδει. Δεν τα έχει παρατήσει καθόλου. Ελπίζει να έχει όλα τα προβλήματα με αυτή την ασθένεια υπό έλεγχο, ώστε να μπορέσει να τραγουδήσει ξανά».

Η συγκινητική ανακοίνωση της ασθένειάς της

Tον Δεκέμβριο του 2022 η διάσημη τραγουδίστρια έκανε ένα Instagram post και με βουρκωμένα μάτια ενημέρωσε τους fans ότι αρκετές από τις εμφανίσεις της ακυρώνονται, εξαιτίας μίας ανίατης νευρολογικής ασθένειας με την οποία έχει διαγνωστεί. Η διάσημη τραγουδίστρια και στιχουργός πάσχει από το Stiff Person Syndrome (SPS), μια νευρολογικής φύσεως σπάνια πάθηση.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό. Μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω», τόνισε η Dion.

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε, να σας βλέπω, να είμαι στη σκηνή, να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες, αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου», είπε on camera η Céline Dion.

Τι είναι το Stiff Person Syndrome

Το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (Stiff Person Syndrome) είναι μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Τα άτομα με αυτή την πάθηση παρουσιάζουν πρώτα μια σκλήρυνση των μυών του κορμού τους ακολουθούμενη, με την πάροδο του χρόνου, από την ανάπτυξη ακαμψίας στα πόδια και σε άλλους μύες του σώματος.

Το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου μπορεί να οδηγήσει σε αλλοιωμένη στάση του σώματος και μειωμένη ικανότητα του ασθενούς να περπατάει ή να κινείται. Μερικοί ασθενείς χρειάζονται συνεχή θεραπεία για χρόνια για να διαχειριστούν τα συμπτώματα και να διατηρήσουν καλή ποιότητα ζωής.

Πηγή κεντρικής: celinedion

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!