Mathew Perry: Στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο το βιβλίο του

Μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, στα 54 του χρόνια, το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απώλειά του έφερε ξανά στην επιφάνεια τους αγώνες του ηθοποιού με τους εθισμούς και τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε, κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Έτσι, λίγες μέρες αφού βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του για να διαβάσουν σχετικά με τη ζωή του και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Mάλιστα, οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon, τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στις πάνω από 250 σελίδες που είχε γράψει, ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τους εθισμούς του, αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι της νηφαλιότητάς του.

«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος και μακριά από την “ασθένεια” του εθισμού, για να τα γράψω όλα αυτά. Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους», είχε αναφέρει στο PEOPLE το 2022.

Το βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Εξαντλήθηκε το βιβλίο στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες

Λίγες ώρες μετά το άγγελμα θανάτου του Μάθιου Πέρι, το βιβλίο του με τίτλο «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα» (εκδόσεις Αθens Bookstore) εξαντλήθηκε σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Socialdoo. 

Πρόκειται για αυτοβιογραφία αλλά και ένα χέρι βοήθειας προς οποιονδήποτε παλεύει να κερδίσει τη μάχη με τον εθισμό. Ο Πέρι γράφει για τα βιώματά του με ειλικρίνεια, ενώ σε πολλά σημεία συγκινεί και προσφέρει στιγμές γέλιου. 

Το παγκόσμιο μπεστ – σέλερ ξεκινάει με την εξής φράση: «Γεια, λέγομαι Μάθιου, αν και ίσως εσείς να με γνωρίζετε με άλλο όνομα. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Μάτυ. Και κανονικά θα έπρεπε να είμαι νεκρός». Ο Πέρι παρασέρνει τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι που αρχίζει από την παιδική φιλοδοξία του συγγραφέα να γίνει διάσημος ηθοποιός έως την εξάρτηση από ουσίες και την απερξάρτηση. Μας συστήνει τον πεντάχρονο Μάθιου, ο οποίος ταξίδευε από το Μόντρεαλ στο Λος Αντζελες καθώς οι γονείς του ήταν χωρισμένοι. Συνεχίζει την αφήγηση με τον 14χρονο Μάθιου που ήταν τενίστας εθνικής εμβέλειας στον Καναδά και τον 24χρονο που εξασφάλισε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά η οποία θα γινόταν φαινόμενο. 

Η Μάρτα Κάουφμαν, δημιουργός της σειράς «Friends» («Τα Φιλαράκια») που έκανε τον Mathew Perry ευρέως γνωστό, γράφει για το βιβλίο: «Μία ωμή, γενναία αυτοβιογραφία που ήθελε κότσια για να γραφτεί. Οπως φαίνεται, ο Μάθιου Πέρι έχει κότσια. Μας μιλάει για τις εξαρτήσεις του, για τις ασθένειες του, και για την παραλυτική μοναξιά του… Στην ουσία του, το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο ελπίδα για το μέλλον. Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο Mathew Perry, αφήστε τις φυλλάδες και διαβάστε αυτό».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!