Ανακοίνωση Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Ορόκλινης

📢Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και φέτος, με ανοιχτές αγκάλες τους αγαπημένους μας μαθητές κι εκπαιδευτικούς που θα μας επισκεφθούν,στα πλαίσια υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων ή και απλών Εκπαιδευτικών Περιπάτων.

🎀Η στήριξή σας, για ακόμη μια χρονιά, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, θάρρος αλλά κι ελπίδα πως ✨”ένα παιδί, ένας δάσκαλος κι ένα βιβλίο μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο”✨.

📍 Η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης συνεχίζει κανονικά τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Δραστηριότητες, που απευθύνονται σε μαθητές της Προδημοτικής Εκπαίδευσης καθώς κι όλων των βαθμίδων της Δημοτικής Εκπαίδευσης.


📍Χωρίζονται σε μικρές ομάδες μαθητών (25 ατόμων) κι έχουν διάρκεια μία έως μιάμιση ώρα⏰. Πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης🏫 (ημέρες και ώρες λειτουργίας της), η οποία στεγάζεται στο Κοινοτικό Μέγαρο και η συμμετοχή είναι ελεύθερη (χωρίς κόστος).


Τα θέματα που προτείνονται αφορούν στο📚 βιβλίο 📚και την ανάγνωση, στην αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών,📖 στη διαχείριση συναισθημάτων και στη σχολική ζωή.


👉Για να προγραμματίσετε την ξενάγηση σας στην Βιβλιοθήκη μας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε :
☎24645525
📧 library@voroklini.org

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!