Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνεχίζει να χαρίζει όμορφα λόγια και σοφία μέσα από τις αναρτήσεις του

Είναι γνωστό πως ο Έλληνας ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μία μεγάλη στροφή στη ζωή του, στράφηκε προς την πνευματικότητα, το υγειινό τρόπο ζωής και τη φύση. ΄Όλα αυτά τα “κοινώνησε” στο κόσμο μέσα από τη εκπομπή που παρουσίασε με τίτλο “Ρίζες”, αλλά κα μέσα από τα ΜΚΔ.

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής ο ηθοποιός τόνισε: «Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση για εμένα αν συνεχίζω ή βρω άλλη λύση και ξύπνησαν οι φωνές των προγονών…Ήταν μια δύσκολη μέρα. Τη θυμάμαι. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες για τα δάνεια, τις δόσεις, μια τρέλα. Από τη δουλειά σου έλεγαν δεν έχουμε να σε πληρώσουμε. Ήμουν στην παραλία και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο, βούτηξα στη θάλασσα και εκεί κατάλαβα ότι τέλειωσε η παλιά ζωή και ο φόβος».
«Όποιος έχει μεγαλώσει κοντά στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή όταν τα πράγματα δυσκολέψουν ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία και λες τι ωραία περνούσα τότε, ας το δοκιμάσω», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Τώρα έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ για μια νέα ανάρτηση του, σχετικά με το θάνατο.
Συγκεκριμένα ο 55χρόνος ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Αν κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής σου, ακολούθησες την εσωτερική φωνή που άκουγες μέσα σου, τότε ξέρεις ότι τίμησες το υπέρτατο δώρο τής ενσάρκωσής σου επί γης. Τότε και το “πέρασμα” γίνεται μία τελετή γιορτής και όχι μία τελετή θανάτου. Τότε έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει αληθινός θάνατος. Τίποτα δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά γιατί τότε δεν θα ήταν ζωντανός ο πλανήτης Γη. Το δανικό μας σώμα κάποια στιγμή θα το επιστρέψουμε στη γη, το πνεύμα όμως που κατοικεί σε αυτό το σώμα, είναι αθάνατο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, ο πατέρας μου άφησε το σώμα του στη γη και πέταξε για το ταξίδι του ουρανού. Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε αλλά αντιθέτως έγινε πιο ουσιαστική. Τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ. Και στα χαρούμενα και στα δύσκολα. Στην πηγή που βλέπετε στη φωτογραφία (“Μάνα τού νερού” την έλεγε), με πρωτοπήγε όταν ήμουν μικρό παιδί. Τον είδα με τα μάτια μου να πιάνει ένα μεγάλο ψάρι με τα γυμνά του χέρια – χωρίς δίχτυα, χωρίς αγκίστρια, χωρίς καμάκι. Απλώς έβαλε τα χέρια του μέσα στην τρύπα που κρυβόταν το ψάρι και το έπιασε».

«Μου έδωσε έτσι ένα πολύτιμο μάθημα: Σε αυτή τη ζωή μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις. Ακόμα κι αυτά που στα μάτια των άλλων φαίνονται απίθανα», έγραψε στο τέλος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!