Ο Chef της καρδιάς μας, ο Σταύρος Γεωργίου στο Pod and Com του Γιάννη Διανέλλου

Τον αγαπημένο chef Σταύρο Γεωργίου, που ο περισσότερος κόσμος τον έμαθε σαν “Σταυρή”, τον chef που κατάφερε να γίνει ένα γνωστό όνομα σε Ελλάδα και Κύπρο, φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Γιάννης Διανέλλος, στην εκπομπή POD & COM.

Ο γνωστός Chef μίλησε για την μεγάλη του αγάπη και πάθος, την μαγειρική, την κουζίνα, για τα αγαπημένα του φαγητά, αλλά και για εμπειρίες κουζίνας, μοναδικές.
Μοιράστηκε με τους ακροατές του Διανέλλου τα όνειρα αλλά και τις απόψεις του, γύρω από το θέμα “κουζίνα”.

Μια ενδιαφέρουσα κουβέντα από ένα Chef που ξεχωρίζει και γράφει την δική του ιστορία στο χώρο, από ένα chef που δεν σταματά τις γαστρονομικές του αναζητήσεις, με διάθεση πάντα δημιουργική και με γνώμονα την ποιότητα και το καλό φαγητό.

Ακούστε το podcast πιο κάτω:

https://www.podcastics.com/podcast/episode/stauros-georgiou-staures-248299/?fbclid=IwAR2DN-LsGkiDjoUTbIrgH9u8aRvG3hig1r_oj5f31mcB956VTNnclSACWNE

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!