Μια ωραία παιδική ταινία για να δείτε μαζί με τα παιδιά σας, με περιβαλλοντικό μήνυμα!

SkalaTimes

Η ταινία Lorax (επίσης γνωστή ως “The Lorax του Dr. Seuss”) είναι μια αμερικανική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων.
Εμείς την είδαμε μαζί με τα δικά μας παιδιά και την αγαπήσαμε.
Μια παιδική ταινία με το άγγιγμα του πιο αγαπημένου μας, του Dr Seuss, αφού βασίζεται σε βιβλίο του (έκδοση του 1971). Το βιβλίο έκανε τηλεοπτική μεταφορά το 1972.

Το 2012 το βιβλίο έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα στα Universal Studios στο Χόλιγουντ στις 19 Φεβρουαρίου 2012 και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Universal Pictures στις 2 Μαρτίου.

  • Τη ταινία μπορείτε να τη δείτε στο Netflix

Περισσότερα για τη ταινία:
Το φημισμένο παιδικό βιβλίο του Dr Seuss μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, με τους Ζακ Έφρον, Ντάνι Ντε Βίτο και Τέιλορ Σουίφτ να δανείζουν τις φωνές τους στους μαγευτικούς ήρωες αυτής της τρυφερής ταινίας animation.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ. Το αγόρι στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους.
Αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Παραγωγή ταινιας: 2012
Είδος ταινίας: Κωμωδία / Μεταγλωτισμένα Παιδικά / Κινούμενα Σχέδια
Γλώσσα: English
Certificate: PG
Χωρα: United StatesFrance

Σκηνοθέτης: Chris RenaudKyle Balda
Ηθοποιοί: Zac EfronTaylor SwiftDanny DeVito

Κι εμείς, που αγαπάμε το πλανήτη μας και θέλουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας, τραγουδάμε μαζί με τους ήρωες της ταινίας….Let it grow!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!