Λάρνακα: Σινεμά στην Aμμουδιά από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας με τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας και του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Στις 23 Ιουνίου, πάρτε τα καρεκλάκια και τις πετσέτες σας και ελάτε να παρακολουθήσουμε σινεμά στην αμμουδιά, με φόντο το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας.

Είσοδος Ελεύθερη

Λεπτομέρειες ταινίας: Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑ (FIRST COW)

Μια ταινία εποχής με σύγχρονα μηνύματα που απομυθοποιεί την Άγρια Δύση και ρίχνει μια συναρπαστική ματιά στην ανδρική φιλία.
2020, Κοινωνική, 122’

Σκηνοθεσία: Kelly Reichardt
Γλώσσα: Αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους

Σύνοψη: 1820, Όρεγκον. Ο «Κούκι», ένας μοναχικός τυχοδιώκτης με ταλέντο στη μαγειρική, ενώνει δυνάμεις με έναν Κινέζο εργάτη. Η συνεργασία τους θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η μακροβιότητα της οποίας θα εξαρτηθεί από τη «μυστική» συμμετοχή της βραβευμένης αγελάδας ενός πλούσιου γαιοκτήμονα

Χώρος εκδήλωσης: Παραλία Μεσαιωνικού Κάστρου, Λεωφόρος Αθηνών, Λάρνακα

Έναρξη προβολής: 20:30 ακριβώς

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Λάρνακας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

error: Content is protected !!