Τον έρωτα του Βασιλιά Καρόλου και της Καμίλας αναλύουν τα ΜΜΕ και καταλήγουν πως είναι… κληρονομικός!

Η σχέση του νέου βασιλικού ζέυγους της Αγγλίας, του Καρόλου και της Καμίλας είναι γνωστή. Ωστόσο, με αφορμή την στέψη του Βασιλιά Καρολου όπως ήταν αναμενόμενο η σχέση τους ξαναμπήκε στο μικροσκόπιο.

Δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Town & Country αποκάλυψε ότι στη βασιλική σχέση υπάρχει μια διάσταση… κληρονομικότητας, καθώς μακρινοί πρόγονοι του Καρόλου και της Καμίλα υπήρξαν επίσης ερωτευμένοι. Και όπως αντιλαμβάνεστε η είδηση έγινε θέμα σε πολλά Βρετανικά και ξένα ΜΜΕ και “παίζει” ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. (Μαζί με άλλες αναλύσεις για την Καμίλα).

Συγκεκριμένα, ο προ-προπάππος του Καρόλου, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο 6ος ο οποίος έζησε στο διάστημα 1841-1910 και διετέλεσε ηγεμόνας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας περίπου τα τελευταία 10 χρόνια του βίου του, είχε συνάψει παράνομο ερωτικό δεσμό με την Άλις Κέπελ, προ-προγιαγιά της Καμίλα.

Το πλήρες όνομα της ερωμένης του βασιλιά, ήταν  Αλίσια Φρεντερίκα Εντμοντστόουν και καταγόταν από τη Σκωτία. Διηγήσεις συγγενών και απογόνων, την περιγράφουν σαν μια πρόσχαρη και εξαιρετικά ελκυστική γυναίκα, η οποία επίσης απολάμβανε το παιχνίδι της ερωτοτροπίας. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!