Στα χέρια του Ντίνου Κκαντή το ρεκόρ γκίνες – “Το αφιερώνω στον αδελφό μου”

Της Χριστίνας Δημητρίου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια SkalaTimes

Συγκινημένος ο ταλαντούχος Αραδιππιώτης χορευτής της Κυπριακής παράδοσης Ντίνος Κκαντής, πήρε στα χέρια του το ρεκορ Γκίνες, αφού κατάφερε να τοποθετήσει στο κεφάλι του και να χορέψει με 270 ποτήρια!!!

Ο Ντίνος Κκαντής φανερά συγκινημένος δήλωσε πως “πρώτα από όλα το ρεκορ Γκίνες το αφιερώνω στον αδελφό μου που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα στις 25 Μαϊου του 2007”.

Η μεγάλη του επιτυχία ήρθε χωρίς καμία πρόβα αφού όπως πάντα χόρευε με 207 ποτήρια και συγκεκριμένα με αυτό τον αριθμό πρωτοχόρεψε το 2017 στην εκπομπή Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Τον περασμένο Οκτώβριο επιχείρησε να δοκιμάσει να αυξήσει τον αριθμό και ρίσκαρε με 270 ποτήρια να χορέψει στην εκδήλωση “το Πανηγύρι της Αγάπης για τον Άγιο Λάζαρο” στη Δρομολαξιά.
“Η επιτυχία ήρθε από μόνη της χωρίς καμία πρόβα. Είπα θα το κάνω και το έκανα. Φυσικά για να φθάσω μέχρι εδώ έκανα πολλούς κόπους για τους οποίους είμαι πολύ περήφανος”.

Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον αγαπητό Ντίνο και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

  • Τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), γνωστά από την έναρξή του το 1955 έως το 1999 ως The Guinness Book of Records και σε προηγούμενες εκδόσεις των Ηνωμένων Πολιτειών ως The Guinness Book of World Records , είναι ένα βιβλίο αναφοράς που δημοσιεύεται ετησίως, με τα παγκόσμια ρεκόρ τόσο ανθρώπινων επιτευγμάτων όσο και ακραίων του φυσικού κόσμου. Πνευματικό τέκνο του Σερ Χιου Μπίβερ, το βιβλίο συνιδρύθηκε από τους δίδυμους αδελφούς Norris και Ross McWhirter στη Φλιτ Στριτ του Λονδίνου, τον Αύγουστο του 1955

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής στο Διεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης Λαρνακας: «Η πόλη της Λάρνακας αναβαθμίζεται συνεχώς και τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί αρκετές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας»

Στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης που πραγματοποιείται στη Λάρνακα βρέθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής σήμερα το απόγευμα. Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Υφύπουργος δήλωσε:

error: Content is protected !!