Το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου συμμετέχει σε μεγάλες και μικρές εκδηλώσεις ανά το Παγκύπριο

SkalaTimes

Ένας από τους στόχους του γνωστούς ωδείου της Λάρνακας, του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου, είναι η συμμετοχή των μαθητών του Ωδείου σε μεγάλες και μικρές εκδηλώσεις, όχι μόνο στη Λάρνακα, αλλά και σε όλη τη Κύπρο.

Πρόσφατα, μαθητές του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου συμμετείχαν στην  μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Ήταν μια μεγάλη εκδήλωσης της Κιθαριστικής Ορχήστρας  Κύπρου, που έγινε για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα προσφέρθηκαν για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Σε αυτή την μεγάλη συναυλία έλαβαν μέρος μαθητές του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου, καθώς και ο ίδιος ο μουσικός και ιδιοκτήτης του Ωδείου, Ανδρέας Γερολέμου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ανδρέας Γερολέμου ξαναβρέθηκαν στην ίδια σκηνή και συνεργάστηκαν σε συναυλία στην Λάρνακας, πριν από περίπου 30 χρόνια!

«Η συμμετοχή των μαθητών του Ωδείου μας σε μεγάλες εκδηλώσεις είναι ένας από τους σκοπούς μας, αφου τέτοιες εμπειρίες τους βοηθούν όχι μόνο μουσικά, αλλά και στην διάπλαση της προσωπικότητας τους, οπόταν ναι, είναι κάτι που επιδιώκουμε ως Ωδείο και σίγουρα η συμμετοχή μαθητών μας στην στην  μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και βέβαια αξίζει να πούμε ότι και οι δύο αυτοί μεγάλοι καλλιτέχνες έγραψαν και γράφουν ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Επίσης, ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν φιλανθρωπικός, κάτι που την έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή για μας», δήλωσε στο SkalaTimes ο γνωστός μουσικός της πόλης μας Ανδρέας Γερολέμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!