Καίτη Κληρίδη: «Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος και δυνατός»

Τα δικά της μηνύματα έστειλε κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της η Καίτη Κληρίδη, απαντώντας στις σημερινές αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας κι αφήνοντας νέες αιχμές εναντίον του.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος και δυνατός και υποστήριξε ότι «οι συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου, που απέδειξε ότι είναι ηγέτης και θα ασκήσουμε τον ρόλο μας σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Κληθείσα να σχολιάσει για ποιον λόγο αποφάσισε να ασκήσει επί του παρόντος κριτική στον Πρόεδρο Αναστασιάδη περί διαφθοράς κι όχι νωρίτερα, ανέφερε ότι «νομίζω πως έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομά του. Ο βίος και η πολιτεία του καθενός είναι γνωστά στην Κύπρo. Είναι μικρός ο τόπος και όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο εγώ».

Σημειώνεται ότι χθες η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον Νίκο Αναστασιάδη, εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες εναντίον του ότι αμαύρωσε την ιστορία του ΔΗΣΥ και δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!