Η ζωή του Frank Sinatra στο Broadway

Ετοιμάζεται το μιούζικαλ στο Broadway με θέμα τη ζωή και καριέρα του Φρανκ Σινάτρα.
Η παραγωγή θα είναι της Universal Music Group Theatrical σε συνεργασία με την Τίνα Σινάτρα, τη μικρότερη κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη και τη Frank Sinatra Enterprises

Η ζωή και η καριέρα του θρυλικού ηθοποιού και τραγουδιστή Frank Sinatra θα παρουσιαστεί σε νέο θεατρικό μιούζικαλ στο διάσημο Broadway της Νέας Υόρκης. Το πρότζεκτ βρίσκεται «στα σκαριά», σε λιμπρέτο του συγγραφέα Τζο ΝτιΠιέτρο και σκηνοθεσία και χορογραφία της βραβευμένης με Τόνι, Κάθλιν Μάρσαλ. 

«Ο Φρανκ Σινάτρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του 20ου αιώνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Τίνα για την παραγωγή αυτής της παράστασης που θα είναι μια συνεχής εξέλιξη της απεριόριστης πολιτιστικής επιρροής του Φρανκ Σινάτρα», δήλωσε η αντιπρόεδρος του ομίλου Universal Music Group, Μισέλ Άντονι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Universal Music Theatrical, το «Sinatra the Musical» που ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ διαδραματίζεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1942, τότε που ο 27χρονος Ιταλο-Αμερικανός τραγουδιστής «ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του Paramount Theatre της Νέας Υόρκης για να δώσει μια παράσταση που άλλαξε την ιστορία της μουσικής».

Στη συνέχεια το μιούζικαλ θα εστιάσει στην άνοδο του Σινάτρα προς την κορυφή, τη σχέση του με τη σύζυγό του Νάνσυ, την παθιασμένη σχέση του με την σταρ του κινηματογράφου Άβα Γκάρντνερ και την επιστροφή του στη μουσική μετά την πρώτη του αποχώρηση το 1971.

Sinatra The Musical Summary
Το Sinatra The Musical έχει διάρκεια 2 ώρες και 15 λεπτά, με διάλειμμα 15 λεπτών
Θα ανεβαίνουν 8 παραστάσεις την εβδομάδα
Οι παραστάσεις ξεκινούν: 1 Σεπτεμβρίου 2023
Περίληψη: Παραμονή Πρωτοχρονιάς 1942 ως 27χρονος Φρανκ Σινάτρα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του φημισμένου Θεάτρου Paramount στη Νέα Υόρκη. Το μιούζικαλ ακολουθεί την άνοδο του στη φήμη, τα σκαμπανεβάσματα του γάμου του με τη Νάνσυ, τη σχέση του με την Άβα Γκάρντνερ, πλήγματα στην καριέρα του και την αποφασιστικότητά του για επιστροφή.



Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!