Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν θα βάλω χαρακτήρα να είναι ΛΟΑΤΚΙ, επειδή είναι της μόδας»

«Όταν προσεγγίζω ένα έργο στη μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες» επισήμανε ο σκηνοθέτης

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας τον οποίο αγαπήσαμε ιδιαίτερα από το «Έτερος Εγώ» (και μας έκανε να λατρέψουμε περισσότερο τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη) παραχώρησε μία συνέντευξη στο κανάλι της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στον επερχόμενο τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ».
Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις εξελίξεις του «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» και σχολίασε εάν επιλέγει τους ρόλους του με βάση τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας.

Όπως ξεκαθάρισε, όλοι οι ρόλοι μπαίνουν ανάλογα τις ανάγκες του έργου και όχι επειδή κάτι μπορεί να είναι της «μόδας»: «Στη “Νέμεσις” ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στη μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δεν θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δεν θα βάλω έναν χαρακτήρα να είναι ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρος, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται» είπε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!