«H παρέα του πάρκιγκ», μια όμορφη παρέα συνταξιούχων στο κέντρο της Λάρνακας

SkalaTimes

Είναι η γνωστή παρέα, συνταξιούχων, του πάρκινγκ που κάθε πρωί από το 2008 μαζεύονται για καφέ, στο πάρκινγ στο κέντρο της Λάρνακας, εκεί όπου εργάζεται ο ένας της παρέας.

Διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν την επικαιρότητα με την πολιτική βεβαίως να κατέχει πρώτη θέση στην καθημερινή συζήτηση και παίζουν τάβλι.
Χαμογελαστοί, χαίρονται μια φιλία που μετράει περισσότερα από 30 χρόνια.

Όταν ο φακός του SkalaTimes τους ζήτησε να ποζάρουν για το διαδικτυκό περιοδικό της πόλης μας, απάντησαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που «γίνονται θέμα», αφού και παλαιότερα μία παγκύπρια εφημερίδα ασχολήθηκε με την «παρέα του πάρκινγκ».

Η παρέα του πάρκινγκ δεν χαίρονται τη φιλία τους μόνο τα πρωϊνα, αλλά μαζί κάνουν ταξίδια, πάνε σε ταβέρνες και συχνά κάνουν και εκδρομές.

Κάθε πρωί θα βρεις την όμορφη παρέα του πάρκινγκ στη περιοχή Λόρδου Βύρωνος, στο κέντρο της Λάρνακας, να μας υπενθυμίζουν πως τα όμορφα κρύβονται στα απλά και καθημερινά και πως οι αληθινές φιλίες δυναμώνουν μέσα στο χρόνο, για να κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!