Επίτιμοι Δημότες Τρούλλων οι Υπουργοί Καρούσος και Νουρής

Επίτιμος Δημότης Τρούλλων ο Υπουργός Γιάννης Καρούσος

Σε μια κίνηση εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προχωρεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Τρούλων απέναντι από δύο Υπουργούς που έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την κοινότητα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Κ.Σ.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρούλλων, στις 30 Ιανουαρίου 2023 ο  Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής θα ανακηρυχθούν επίτιμοι δημότες Τρούλλων, ως ένδειξη εκτίμησης της κοινότητας για τα όσα έχουν προσφέρει σε αυτή.

Επίτιμος Δημότης Τρούλλων ο Υπουργός Νίκος Νουρής

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου στις 17.00 στην αίθουσα “Μιχαήλ Ζένιου” στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Μάμαντος Τρούλλων, κατά την εκδήλωση βράβευσης των Αρίστων μαθητών της κοινότητας, θα ανακηρυχθούν επίτιμοι δημότες Τρούλλων οι δύο Υπουργοί.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!