Κώστας Φλουρέντζου: «Από την αφάνεια αυτής της ζωής επανήλθαμε στην επιφάνεια ξανά και ζούμε αυτές τις όμορφες βραδιές κάθε βδομάδα»

Οι ΜΟΥΣΕΣ, στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, έχουν φέρει την Αθηναϊκή πίστα στη Λάρνακα, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ με τις φωνές τεσσάρων πολύ αξιόλογων τραγουδιστών που ξεσηκώνουν τους θαμώνες με την φωνή και το μπρίο τους, αλλά και με το ανεβαστικό τους πρόγραμμα.
Το SkalaTimes κουβέντιασε με τον τραγουδιστή Κώστα Φλουρένζου, ο οποίος τονίζει τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τις ΜΟΥΣΕΣ: «Επέλεξα τις ΜΟΥΣΕΣ γιατί μέσα σε αυτό το μαγαζί βρήκα αγάπη, στήριξη, κατανόηση, συναδελφική αλληλεγγύη και πολλά άλλα τα οποία στις μέρες που ζούμε είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να τα βρεις. Επίσης στηρίζομαι και πλαισιώνομαι από σπουδαίους μουσικούς και τον Μαέστρο μου που έχουν πιστέψει από την πρώτη στιγμή σε εμένα και πλέον έχουμε γίνει αδέλφια! Όσο για τους τραγουδιστές τον Πέτρο, την Σοφιαννα και την Σταυριανα απλά αισθάνομαι τυχερός που δουλεύω μαζί με τέτοιους σπουδαίους καλλιτεχνες».
To αγαπημένο μαγαζί ΜΟΥΣΕΣ έχει αλλάξει τη διασκέδαση στη Λάρνακα και είναι με μεγάλη χαρά που το SkalaTimes παρουσιάζει σήμερα τη συνέντευξη του τραγουδιστή Κώστα Φλουρέντζου ο οποίος είναι βασίκο μέλος της επαγγελματικής οικογένειας του μαγαζιού ΜΟΥΣΕΣ.

SkalaTimes

Κώστα η δική σου σχέση με την μουσική πότε και πως ξεκίνησε;
Η δική μου σχέση με την μουσική ξεκίνησε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.  Από μικρό παιδί με θυμάμαι να τραγουδώ και να κτυπώ σε ένα τύμπανο διάφορους ρυθμούς, χωρις καμια όμως συνοχή!

Πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να υπηρετήσει το τραγούδι και να κάνει γνωστό το όνομα του παραμένοντας στην Κύπρο ή είναι αναγκαίο να βγει εκτός ή να λάβει μέρος σε κάποιο τηλεπαιχνίδι για να γίνει ευρύτερα γνωστός;
Ο κάθε άνθρωπος είναι ευλογημένος και γεννημένος να εκπληρώσει ένα σκοπό σε αυτό τον κόσμο. Σίγουρα όμως για να μπορέσει να εκπληρωθεί ο συγκεκριμένος σκοπός χρειάζονται αρκετές προσπάθειες οι οποίες κάποτε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και κάποτε όχι. 
Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος της μουσικής είναι μεγάλος. Κατά την δική μου άποψη δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, εννοώ ότι σίγουρα αν κάποιος ονειρεύεται μια καριέρα όπου ο κόσμος θα τον αναγνωρίζει στο ραδιόφωνο ή στον δρόμο τότε θα πρέπει να βγει εκτός Κύπρου. 
Η Κύπρος θα είναι η αρχή, οι πρώτες συνεργασίες, τα πρώτα κομμάτια.  Ωστόσο, δεν είναι τίποτα αναγκαίο, έχουν όλα να κάνουν με τους στόχους του κάθε ατόμου και το που έχει ονειρευτεί να δει τον εαυτό του. 
Τώρα όσον αφορά τα τηλεπαιχνίδια θεωρώ πως πλέον δεν έχουν και τόση απήχηση, χωρίς να υποβιβάζω το οποιοδήποτε πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο.  Ζούμε στην εποχή όπου ο κόσμος, από τα μικρά παιδία έως και τους μεγαλύτερους, έχουν την δυνατότητα και μπορούν να παρακολουθούν και να βρίσκουν τα πάντα μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο.  Ένα κινητό τηλέφωνο διαθέτει ένα σορό εφαρμογές όπως το Instagram, Facebook, tik tok κτλ.
Πιστεύω πως ένας μουσικός μπορεί με ένα απλό προφίλ και διάφορα βίντεο τα οποία μπορεί να αναρτήσει ανά πάσα στιγμή, να αποκτήσει την ίδια αναγνωρισιμότητα ή ίσως και περισσότερη. 

Για εσένα τι σημαίνει μουσική και τι σημαίνει τραγούδι; Είναι αρκετό από μόνο του το ταλέντο ή χρειάζεται η απαραίτητη καλλιέργεια και δουλεία για να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει;
Η μουσική είναι η συνοδός του τραγουδιού.  Η μουσική είναι οργάνωση διάφορων ήχων οι οποίοι θα σε κάνουν να αισθανθείς πολλά. Το τραγούδι είναι ένας τρόπος έκφρασης, είναι μια σύνθεση η οποία ολοκληρώνεται με την  ανθρώπινη φωνή και τους στίχους.  Υπάρχει ένα ρητό που λέει «ότι αφήνεις σε αφήνει»  έτσι λοιπόν και το ταλέντο όταν δεν το καλλιεργείς χάνεται.  Είναι αναγκαίο συστατικό η καλλιέργεια και η σκληρή δουλειά για να μπορέσει κάποιος να ξεχωρίσει και να προχωρήσει! Η μουσική είναι παντού, από το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο γενικά στην καθημερινότητα μας! 

Μαζί με τρία άλλα ταλαντούχα παιδία εμφανίζεστε στην μουσική σκηνή ΜΟΥΣΕΣ.  Γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο χώρο για τις εμφανίσεις σου;
Οι ΜΟΥΣΕΣ είναι ένα μαγαζί το οποίο εμείς αποκαλούμε «οικογενεια».  Επέλεξα τις ΜΟΥΣΕΣ γιατί μέσα σε αυτό το μαγαζί βρήκα αγάπη, στήριξη, κατανόηση, συναδελφική αλληλεγγύη και πολλά άλλα τα οποία στις μέρες που ζούμε είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να τα βρεις. Επίσης στηρίζομαι και πλαισιώνομαι από σπουδαίους μουσικούς και τον Μαέστρο μου που έχουν πιστέψει από την πρώτη στιγμή σε εμένα και πλέον έχουμε γίνει αδέλφια! Όσο για τους τραγουδιστές, τον Πέτρο, την Σοφιαννα και την Σταυριανα απλά αισθάνομαι τυχερός που δουλεύω μαζί με τέτοιους σπουδαίους καλλιτεχνες! Τιμή μου!

Τι μπορεί κανείς να βρει στις ΜΟΥΣΕΣ;  Θα έλεγες ότι φέρατε την αθηναϊκή πίστα στην Λαρνακα;
Στις ΜΟΥΣΕΣ μπορεί να απολαύσει κανείς ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, κάτι το οποιο είναι θεωρώ μία από τις πιο βασικές προϋποθέσεις που θέτει ένας πελάτης πριν κάνει την επιλογή του. Επίσης το μαγαζί έχει αρκετά ελκυστικά και διαφορετικά πακέτα τα οποία εξυπηρετούν τους πάντες ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις τους. Είναι ένα μαγαζί που έχει την δυνατότητα και αποδεδειγμένα καταφέρνει να εξυπηρετεί όλα τα γούστα και απαιτήσεις τόσο σε μουσικό επίπεδό όσο και σε ποιοτικό. 
(Περισσότερα για τις ΜΟΥΣΕΣ: https://www.skalatimes.com/2022/10/06/kai-afto-to-paraskevatosavato-moyses-live/ )

Αλήθεια, Κώστα πόση ανάγκη έχουμε την διασκέδαση, την μουσική, το τραγούδι και το χορό, μετά τα τελευταία χρόνια της πανδημίας;
Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, καθώς μέσα από την πανδημία όλοι μας, ανεξαιρέτως, εκτιμήσαμε τα πάντα και τα είδαμε διαφορετικά. 
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο να γλεντήσει και να περάσει όμορφα. Με την μουσική τους βλέπεις που ξεχνιούνται, να αφήνονται και να γελάνε. Είναι πολύ παράξενο πως από την αφάνεια αυτής της ζωής επανήλθαμε στην επιφάνεια ξανά και ζούμε αυτές τις όμορφες βραδιές κάθε βδομάδα! Κάτι το οποίο χαιρόμαστε όλοι και όσοι βρισκόμαστε πάνω στη σκηνή, αλλά και το κοινό που βρίσκεται κάτω, χαιρόμαστε και διασκεδάζουμε με τη μουσική που ήταν ανέκαθεν το καλύτερο φάρμακο! Με την ευκαιρία αυτής της συνέντευξης να προσκαλέσουμε τον κόσμο που ακόμη δεν έχει έρθει στις ΜΟΥΣΕΣ να έρθει και να διασκεδάσει μαζί μας.

«Κάτσε και γλέντησε με μας,
σεκλέτια διώχνει ο μπαγλαμάς,
κι αν έχεις πόνο μέσα στην καρδιά
θα τον ξεχάσεις με μια διπλοπενιά.
Έλα να νιώσεις πως είν’ η ζωή
κι όλα τα ωραία μέχρι το πρωί»;

Κάπως έτσι! (Γέλια!) Σας περιμένουμε όλους στις ΜΟΥΣΕΣ μας!

Facebook Page για τις ΜΟΥΣΕΣ: https://www.facebook.com/mouseslivegreektavern

   

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!