Η χήρα του Kobe Bryant θα δωρίσει την αποζημίωση για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα

Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation»,  που προσφέρει ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές θα δωρίσει το ποσό  της αποζημίωσης για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant η σύζυγος του Vanessa.

Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation» θα δωρίσει η Vanesa Bryant το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει ως αποζημίωση για τη διαρροή φωτογραφιών από το μοιραίο δυστύχημα του Kobe Bryant και της κόρης τους, Τζιάνα, στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Ο δικηγόρος της, Luis Li, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές.

Μετά τη δίκη που κράτησε 11 εβδομάδες η Βανέσα Μπράιαντ δημοσιοποίησε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας, του Κόμπι και της Τζιάνα να χαμογελούν γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα για εσάς! Σας αγαπώ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον Κόμπι και την Τζίτζι!».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!