«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν στο ελληνικό (και Κυπριακό) Netflix – Πανηγυρισμοί στο Twitter

SkalaTimes Team

Εδώ στο SkalaTimes επικρατεί ένας έντονος φανατισμός για τα «Φιλαράκια», όπως και σε εκατομμύρια καρδιές ανά τον πλανήτη γη. Ως εκ τούτου η είδηση της επιστροφής της σειράς «Friends» στο Ελληνικό και Κυπριακό Netflix προκαλεί -φυσικά!- πανηγυρισμούς! 

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και στο Twitter με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους!

Μετά από 4 σχεδόν μήνες, από τότε που τα «Φιλαράκια» σταμάτησαν να προβάλλονται, η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Friends» επανήρθε! (Yay!)

Σύμφωνα με το Unboxholics.com: «Η συγχώνευση της Warner Bros με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε.

Τι σημαίνει αυτό; Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ’ αόριστον, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα δικαιώματα διανομής του ‘Friends’, το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο σε Ελλάδα (και Κύπρο) μέσα από τη συχνότητα του Netflix».

Και οι νύχτες μας αποκτούν ξανά γέλιο, με την πιο αγαπητή και τρελή νεουρκέζικη εξάδα που υπήρξε ποτέ! Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey και Phoebe! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!