Με φωτογραφίες μακέτας του προηγούμενου επενδυτή το αφιέρωμα σε παγκύπριο ΜΜΕ για τη Μαρίνα Λάρνακας

SkalaTimes Team

Μια διευκρίνιση μέσα από τα ΜΚΔ έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και γνωστή προσωπικότητα της πόλης μας, ο αγαπητός Εύρος Ευρυβιάδης.

Το αφιέρωμα του περιοδικού ΜΑΝ, για τη Μαρίνα της πόλης μας –που ομολογουμένως είναι ένα θετικό για τη Λάρνακα αφιέρωμα- το οποίο σχολίασε και αναδημοσίευσε μέρος του το SkalaTimes  (εδώ) δεν χρησιμοποίησε τις σωστές φωτογραφίες, αλλά μακέτες του προηγούμενου επενδυτή.

Όπως σχολίασε ο αγαπητός μας Εύρος Ευρυβιάδης: «Τι γυρεύουν οι φωτογραφίες των μακέτων του προηγούμενου επενδυτή σε μια παρουσίαση για τα ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ της Kition Ocean Holdings; Από όλο το φωτορεπορτάζ μόνο δύο φωτογραφίες μας δείχνουν την νέα ανάπτυξη».

Το SkalaTimes απολογείται που δεν πρόσεξε αυτό το σημαντικό λάθος, ως όφειλε, και να το αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ωστόσο γίνεται η διευκρίνιση τώρα και δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τα νέα σχέδια της Kition Ocean Holdings.

Όσο για το Παγκύπριο ΜΜΕ «Μan» είναι δική τους η απόφαση αν θα διευκρινίσουν το λάθος στο επόμενο τεύχος τους, ευχόμαστε να το κάνουν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!