Όταν υπάρχει καλή θέληση και καλός Δήμαρχος όλα έχουν αίσιο τέλος….

SkalaTimes Team

Με μια ανάρτηση του στα ΜΚΔ  ο αγαπημένος μας Μάριος Διανέλλος, του 1900 Art Cafe, ανακοίνωσε σήμερα πως μετά από συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο της πόλης μας, Ανδρέα Βύρα, βρέθηκε λύση ως προς το θέμα με τα υπαίθρια τραπεζάκια του 1900.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Διανέλλος έγραψε:

«Μετά από τη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Αντρέα Βύρα, και επειδή όταν υπάρχει θέληση, διάθεση και κατανόηση, όλα βρίσκουν την λύση τους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας.
Τέλος καλό, όλα καλά. Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας εντός και εκτός, με κάποιες προϋποθέσεις που αποφασίσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο της πόλης μας. Ευχαριστούμε ξανά».

Χαιρόμαστε που βρέθηκε λύση για το αγαπημένο μας 1900 Art Cafe και χαιρόμαστε που ο Δήμαρχος της πόλης μας αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι Δήμαρχος των πολιτών, πάντα δίπλα στο δημότη, να ακούει και να βρίσκει λύσεις.

Και επειδή το Σαββατοκύριακο είναι εδώ, υπενθυμίζουμε πως το 1900 είναι μια καλή, Σκαλιώτικη, επιλογή!

Το ήξερες ότι…..
Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν επισκεφτεί το “1900 Art Cafe”. Γιώργος Νταλάρας, Κάτια Δανδουλάκη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρίζα Κωχ, Γιάννης Γλέζος. Ζωγράφοι, χαράκτες, πολλά ονόματα…. «Τους περισσότερους έχουμε τις φωτογραφίες τους (θα τις δείτε ανεβαίνοντας τις σκάλες για το εστιατόριο) μαζί με τις αφιερώσεις που έκαναν στο “1900 Art Cafe”. Επίσης, ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός John Hurt (“Elephant Man”, “The Lord of the rings” κτλ) έχει επισκεφτεί το 1900, καθόταν εδώ κι έπινε τα ποτά του, κουβεντιάζαμε και όπως βλέπεις έχουμε και την φωτογραφία που έβγαλε μαζί μας, κατά την επίσκεψη του στο 1900», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ιδιοκτήτης του 1900 Art Cafe.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!