Ο Δήμος Λάρνακας ανοίγει κλιματιζόμενους χώρους και θα προσφέρει κρύα ροφήματα σε ευπαθείς ομάδες

Ακολουθώντας τα παραδείγματα άλλων πόλεων στο εξωτερικό, ο Δήμος Λάρνακας δείχνει ακόμη μια φορά το πρόσωπο ανθρωπιάς του και θα προσφέρει κλιματιζόμενες αίθουσες και κρύα ροφήματα σε συνδημότες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της ακρίβειας που έγινε εφιάλτης για πολλά νοικοκυριά, ο Δήμο Λάρνακας θα προσφέρει ανακούφιση στους δημότες του.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο μας κύριο Βύρα και στο Δημοτικό Συμβούλιο γι αυτή την πρωτοβουλία.

Η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας:

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει τις ευπαθείς ομάδες ότι ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν θα λειτουργεί σε κλιματιζόμενους χώρους σημείο υποδοχής και ανάπαυση όπου θα προσφέρονται κρύα ροφήματα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λάρνακας θα διαθέσει για το κοινό το χώρο  του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας, επί της οδού Χρυσογαλακτούσης 8, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας: 24652429)

και το Χρυσοστόμειο Μέλαθρο Ευγηρίας – Υπηρεσίες Ενηλίκων Δέσπως και Γιώργου Τσινίκολα, επί της οδού Επιδαύρου 24, το οποίο θα λειτουργεί από Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας: 99589641).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!