Προπονητής ΑΕΚ Λάρνακας, José Luis Oltra: «Τώρα υπάρχει μόνο ξεκούραση και είναι ώρα να σκεφτούμε για τον επόμενο αγώνα»

Της Κατερίνας Φουλή
Φωτογραφίες: Social Media ΑΕΚ Official

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι κρίμα αλλά δίκαιο αποτέλεσμα. Για εμένα η ομάδα ήταν πολύ καλή σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».
«Eυχαριστώ τους οπαδούς και τους υποστηρικτές, ήταν εξαιρετικοί, μόνο ευχαριστώ έχω να τους πω. Ευχαριστώ για την τέλεια ατμόσφαιρα, μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα υπάρχει μόνο ξεκούραση και είναι ώρα να σκεφτούμε για τον επόμενο αγώνα με την Partizan Belgrade, για να περάσουμε στον επόμενο γύρο», αυτές ήταν μερικές από τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας, José Luis Oltra (Χοσέ Λουίς Όλτρα), μετά το χθεσινό αγώνα.


Η ΑΕΚ Λάρνακας, η ομάδα της πόλης μας, γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Μίντιλαντ για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας που βρέθηκαν στο “ΑΕΚ Αρένα-Γεώργιος Καραπατάκης”, μπορεί να έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο, αλλά η αγάπη για την ομάδα κάνει τους φιλάθλους να βλέπουν μόνο μπροστά. H ΑΕΚ Λάρνακας θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν Βελιγραδίου, στις 4 Αυγούστου (Λάρνακα) και 11 Αυγούστου (Βελιγράδι).

Η Μίντιλαντ θα πάει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μετά τον χθεσινό αγώνα. Οι Δανοί χθες επικράτησαν 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση (1-1 η κανονική διάρκεια, όπως και το πρώτο ματς).

Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα της πόλης μας καλή συνέχεια και νίκες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!