Η ασφάλεια και η καθαριότητα για το Δήμο Λάρνακας και το 1900

SkalaTimes

Μετά το δημοσίευμα του SkalaTimes για το εξώδικο που δόθηκε στο 1900 και την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο δίπλα, (διαβάστε το θέμα εδώ ), το SkalaTimes επικοινώνησε με το Δήμο Λάρνακας.

Οι ιθύνοντες του Δημαρχείου τόνισαν στο SkalaTimes ότι το εξώδικο δόθηκε μετά και από παράπονα των κατοίκων γύρω από το 1900 και πρωτίστως για λόγους ασφάλειας. Όπως μας είπαν, τα τραπεζάκια στο δρόμο μπορούν να χτυπηθούν από περαστικό αυτοκίνητο (πχ από ένα μεθυσμένο), επιπρόσθετα, όπως μας είπαν, τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε ΑΜΕΑ. «Αν επιτρέψουμε σε ένα χώρο να λειτουργεί χωρίς άδειες, έτσι όπως λειτουργεί το εν λόγω μαγαζί, τότε στέλνουμε το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, ακόμη και παράνομα  μέσα στη πόλη μας», μας είπαν.

Για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο λίγα βήματα πιο κάτω από το 1900, μας είπαν πως «παρά τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί, εντούτοις ο Δήμος καθαρίζει τον εν λόγω δρόμο δύο φορές την ημέρα, ενώ πρόσφατα έγιναν και κάποια έργα (φωτισμός κ.α)».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!