25 Χρόνια McDonald’s™ Κύπρου: Ένα μεγάλο party στο ιστορικό πρώτο εστιατόριο στις Φοινικούδες!

Μια αναδρομή του SkalaTimes στο πρώτο εστιατόριο McDonalds της Κύπρου, στη Λάρνακα. 25 χρόνια μετά, «έκοψε κορδέλα» το ανακαινισμένο πλέον εστιατόριο στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα.

Το «θρυλικό» πρώτο εστιατόριο McDonald’s στην Κύπρο, στη Λάρνακα, άνοιξε ξανά τις πόρτες του (μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα), ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Σε ένα μεγάλο party, το γνωστό εστιατόριο γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας του στον νέο, ανακαινισμένο χώρο του, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους λάτρεις της γνωστής και αγαπημένης αλυσίδας εστιατορίων.

Η 12η Ιουνίου είναι μία ημερομηνία ορόσημο, καθώς 25 χρόνια πριν, το 1997, η εταιρεία άνοιξε τις πόρτες του πρώτου της εστιατορίου στον παραλιακό δρόμο της Λάρνακας. Σήμερα, μετρά 22 εστιατόρια σε κάθε γωνιά της Κύπρου, έχοντας στα αναπτυξιακά της πλάνα το άνοιγμα ακόμα δύο εστιατορίων εντός του τρέχοντος έτους και του 2023.

«ΕΚΟΨΑΝ» ΞΑΝΑ ΚΟΡΔΕΛΑ
Το ανακαινισμένο εστιατόριο στη Λεωφόρο Αθηνών, στις Φοινικούδες, «αποπνέει» πλέον αέρα εκσυγχρονισμού, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με υψηλές προδιαγραφές υγείας και ασφάλειας, προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ασύγκριτα απολαυστική εμπειρία στο κοινό.

Με μεγάλη ευκολία οι πελάτες χρησιμοποιούν τα Self-Ordering Kiosks για γρήγορες και εύκολες παραγγελίες, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να διαλέγουν και να απολαμβάνουν εκλεκτής ποιότητας καφέ από το McCafé®.

Στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του ανακαινισμένου και υπερσύγχρονου εστιατορίου, ο Owner/Operator της McDonald’s Κύπρου, κ. Μιχάλης Ανδρέου, καλωσόρισε τον κόσμο σε μία ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, αναφέροντας τα εξής: «Με ένα πλατύ χαμόγελο και αισθήματα υπερηφάνειας και ευτυχίας, σας καλωσορίζω σήμερα όλους εδώ στο ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο εστιατόριό μας. Χαίρομαι πάρα πολύ για δύο λόγους: πρώτον, που επιτέλους βλέπουμε ο ένας το χαμόγελο του άλλου και δεύτερον, που γιορτάζουμε τα γενέθλια της McDonald’s, όλοι μαζί, σ’ ένα θρυλικό, πλέον, χώρο. Σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, εγκαινιάζαμε το πρώτο εστιατόριο της McDonald’s στην Κύπρο και σήμερα λέμε ‘Let’s Celebrate Together’ σε μία ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα και ανανεωμένη εικόνα του εστιατορίου μας εδώ στις Φοινικούδες, καθώς έχουμε επιλέξει συστήματα υψηλής τεχνολογίας που κάνουν ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη την εξυπηρέτησή σας. Δεν θα πω περισσότερα, παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη μεγάλη οικογένεια της McDonald’s, για την αγάπη και την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο που μας εμπιστεύεται και γιορτάζει μαζί μας… σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας επιτυχία!».

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 25χρονα της McDonald’s Κύπρου, αλλά και την ανακαίνιση του εστιατορίου της στις Φοινικούδες, το SkalaTimes κάνει μια αναδρομή στο χθες, όταν η εταιρεία Family Restaurants Andreou Co Ltd άνοιγε το πρώτο εστιατόριο McDonald’s στη Λάρνακα, τον Ιούνιο του 1997.

Πλήθος κόσμου περίμενε στην ουρά για να απολαύσει τα γνωστά αμερικανικά burgers. Από νωρίς το πρωί της 12ης Ιουνίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της 13ης Ιουνίου, πέραν των έξι χιλιάδων πολιτών είχαν περάσει τις πόρτες του πρώτου McDonald’s της χώρας, αριθμός πραγματικά εξωπραγματικός για τα -τότε- κυπριακά δεδομένα.

Η McDonald’s είχε δείξει από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, πως η επιτυχία ήταν πλέον δεδομένη. Κέρδισε, μέσα από τη στρατηγική, το πλάνο, το όραμα, την πρωτοτυπία και την ανθρωπιά, την καρδιά κάθε επισκέπτη!

Η επιτυχία ήταν απίστευτη για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Family Restaurants Andreou Co Ltd. Τα δύο αδέλφια από τις Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας, ο κ. Μιχάλης και ο αείμνηστος κ. Ρένος Ανδρέου, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία στις ΗΠΑ και να τη φέρουν στο μικρό νησί μας. Μετά από μία πορεία 25 χρόνων, το ένα εστιατόριο στις Φοινικούδες, έγιναν 22 εστιατόρια σε όλη την Κύπρο.

Στα εγκαίνια του πρώτου εστιατορίου στη Λάρνακα παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι τοπικοί αξιωματούχοι, όπως ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας, Βουλευτές Λάρνακας και άλλοι.

Τουλάχιστον 15 ανώτατα στελέχη της αγαπημένης αλυσίδας εστιατορίων από την Αμερική και το Dubai είχαν έρθει στα εγκαίνια, καθώς και προσωπικό και διευθυντές εστιατορίων από την Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Πολωνία. Ο στόχος ήταν να ενισχύσουν το προσωπικό της Κύπρου, αφού οι 40 πρώτοι υπάλληλοι που είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα -μαζί με 30 επιπλέον υπαλλήλους που εκπαιδεύτηκαν στην Κύπρο- δεν ήταν αριθμητικά αρκετοί για να αντεπεξέλθουν στην πρωτόγνωρη επιτυχία που σημείωσε, από την πρώτη στιγμή στο νησί μας, η εταιρεία. Για την περίοδο των πρώτων τριών μηνών, το εστιατόριο λειτουργούσε με προσωπικό πάνω από 12 άτομα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Σε αυτή τη σύντομη αναδρομή, από το χθες στο σήμερα, θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στις ελκυστικές ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει η εταιρεία εδώ και χρόνια, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησε τις επίσημες σελίδες των εστιατορίων McDonalds στο Facebook (McDonalds) και στο Instagram (@McDonalds_Cyprus).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!