Αποκαλυπτική η JLo στο ντοκιμαντέρ της που προβάλλεται στο Netflix

To ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της JLo, με τίτλο “Halftime”, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, είναι αρκετά ενδιαφέρον!
Η Jennifer Lopez αποκαλυπτική, ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι οι σχέσεις της με τη μητέρα της δεν ήταν και οι καλύτερες, «μας χτυπούσε συνεχώς», λέει η Λατίνα σταρ.

«Μεγαλώνοντας, ήμουν περικυκλωμένη από δυνατές, ισχυρές, σκληρές γυναίκες. Η μαμά μου, η γιαγιά μου και η θεία μου. Έκαναν κουμάντο, αυτό ήταν. Ήταν αρχηγοί. Η μαμά μου είναι περίπλοκος άνθρωπος με πολλά απωθημένα. Η γενιά της έλεγε “θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και θα σε φροντίζει σε όλη τη ζωή σου”. Και είχε πολύ μεγαλύτερα όνειρα, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήθελε να γίνουμε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα για τίποτα. Έκανε ό,τι πρέπει για να επιβιώσει και την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Μας “χτυπούσε” συνεχώς».

Η 76χρονη μητέρα της εμφανίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ, αλλά και τις δύο αδελφές της, Λέσλι και Λίντα, λέγοντας πως η Τζένιφερ τη δυσκόλεψε πάρα πολύ και ότι τσακωνόντουσαν συνέχεια. Ωστόσο, όπως αναφέρει στη συνέχεια χαίρεται που έκανε σκληρή και την κόρη της, γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται σε αυτόν τον χώρο.

Οι σχέσεις μεταξύ της JLo και της μητέρας της, δεν ήταν καλές, αφού η Λατίνα σταρ το έχει δηλώσει ξανά σε παλαιότερες συνεντεύξεις της. Πλέον όμως, διατηρούν άριστες επαφές και είναι – όπως δηλώνουν – πιο αγαπημένες από ποτέ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!