Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Ώρα του Γεδεών Δούκα» του Κώστα Μαννούρη

Δελτιο Τυπου

Ο όμιλος Ιντερακτ Λάρνακας, στα πλαίσια της πολύπλευρης κοινωνικής του δράσης, την περασμένη Δευτέρα 06/06/2022 διοργάνωσε φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Ώρα του Γεδεών Δούκα», στον κήπο του Youth Makerspace στη Λάρνακα.
Στην παράσταση παρευρέθηκε και ο συγγραφέας του Έργου, ο βραβευμένος συνδημότης μας Κώστας Μαννούρης.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ειδικού σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα Λάρνακας.  

Κώστας Μαννούρης, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Νικόλας Θωμά, Peter Ashdjian

Με την παρουσία τους τίμησαν την παράσταση ο Βουλευτής Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Αναπληρωτής Διοικητής Ροταριανής Περιφέρειας 2452 κ. Πήτερ Αστζιάν, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακας-Κιτίου κ. Ελευθέριος Σάββα, ο Ροταριανός Δρ. Δημήτριος Πιερίδης, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νικόλας Διομήδους, και η Δρ Ανδρούλλα Πασχαλίδου. 

O Νικόλας Θωμά και τον Δρ. Δημήτριο Πιερίδη

Ο Προέδρος του ομίλου, Νικόλας Θωμά, στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τη βοήθειά τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δοθήκαν, στο Συμβούλιο Νεολαίας για την προσφορά του χώρου για την εκδήλωση, καθώς και στον κ. Μάριο Μέττη, κ. Κωνσταντίνο Λεμέσιο, κ. Κυριάκο Κώστα, και κ. Λοΐζο Παπαγεωργίου για την εξαιρετική απόδοση, σύνθεση, και τεχνική βοήθεια για την παράσταση.

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!