Χρόνια πολλά στο SkalaTimes της καρδιάς μας!

Γράφει η Νίκη Ζάρου

Εδώ και μέρες, ήθελα να κάνω μία ανάρτηση. Να πω χρόνια πολλά στο SkalaTimes.
Το SkalaTimes έκλεισε 10 χρόνια ζωής! Χρόνια πολλά και ακόμα τόσα με πολλές επιτυχίες και όρεξη!

Ο λόγος που δυσκολευόμουν ήταν γιατί η  δική μου ανάρτηση και οφείλει και είναι λίγο πιο προσωπική… Γράφω σε δική μου στήλη στο SkalaTimes, αλλά λόγω συνθηκών τον τελευταίο χρόνο -ενάμιση για να είμαστε ακριβείς, δεν έγραψα πολύ.

Και κάπου εδώ οφείλω να πω το ευχαριστώ μου.

Ζούμε σε μία χώρα, όπου η δημοκρατία πια είναι λέξη σε λεξικό, ζούμε σε μια χώρα όπου η διαφθορά, η διαπλοκή και το παρακράτος, κυριαρχούν. Το να θέλει και να επιζητεί κάποιος στην ομάδα που πλαισιώνει το online media του, άτομα με ανεξάρτητη σκέψη, που δεν μπορούν να περιοριστούν σε στεγανά κομματικά, πολιτικά ή αλλά,  άτομα που έχουν κάποιες αξίες υψηλές και που δεν υποκύπτουν σε πιέσεις ή προσχήματα, δείχνει το δικό του σθένος και βάζει το δικό του λιθαράκι προς μία κοινωνία στην οποία ο Άνθρωπος έχει πρώτιστη αξία.

Αυτό λοιπόν έκανε το SkalaTimes  με μένα.

Μου έδωσε φωνή, στήριγμα, μου επέτρεψε να εκφράζομαι για όλα τα θέματα όπως νιώθω σωστό και όπως κρίνω εγώ ότι πρέπει να σχολιαστούν, να κριθούν, να επικριθούν ή να επιβραβευτούν. Και ας είμαστε ειλικρινείς, είμαι ίσια και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, η γλώσσα μου, ενίοτε η πένα μου, έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα χωρίς περιστροφές. Δεν είναι το πιο αναμενόμενο στις μέρες μας κάποιος να σου δίνει απόλυτη ελευθερία όλων των θεμάτων ή προσεγγίσεων. Ουδέποτε όμως επενέβηκε η Γιώτα για να μου επιβάλει την άποψη της ή να μην δημοσιεύσει κάτι, έστω κι αν κάποιες φορές χρειάζεται να πάρουμε την έγκριση του δικηγόρου του περιοδικού μας πριν δημοσιευτούν.

Αυτό για μένα σημαίνει πολλά.

Ευχαριστώ λοιπόν την Γιώτα προσωπικά που και σε όλη την δοκιμασία στην οποία άδικα υποβλήθηκα ήταν πάντα δίπλα μου, τόσο αυτή όσο και το πνευματικό παιδί της, το SkalaTimes της καρδιάς μας!
Στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα λοιπόν, cheers to SkalaTimes!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!