Το βιβλίο του Will Smith κυκλοφόρησε και έχει τίτλο «WILL»

SkalaTimes

Το βιογραφικό βιβλίο του Will Smith κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου και έχει τίτλο WILL. Μπορεί να σημαίνει το όνομα του, μπορεί να σημαίνει και θέληση….

«Ήταν μια δουλειά που δημιουργήθηκε με αγάπη», είπε ο Smith σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. «Το δουλεύω τα τελευταία δύο χρόνια και επιτέλους είναι έτοιμο.»

Στο βιβλίο ο Will Smith εξιστορεί την προσωπική του πορεία, από την παιδική του ηλικία στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, μέχρι τους εμβληματικούς του ρόλους στο «The Fresh Prince of Bel – Air» και τις επιτυχημένες ταινίες «Ali» (2001), «Hitch» (2005), κ.α.

Το tour του βιβλίου ξεκίνησε (Αμερική και Λονδίνο προς το παρόν) με τις παρουσιάσεις του βιβλίου να αναλαμβάνουν γνωστές προσωπικότητες.

Το βιβλίο διάβασε και αγάπησε και η Oprah Winfrey η οποία είχε καλεσμένο τον Will Smith στην εκπομπή της για να μιλήσουν για το βιβλίο. “Για μένα οι συγγραφείς είναι οι δικοί μου ροκ σταρ” είπε η Oprah ενώ ο Will τόνισε πως η δική της γνώμη για το βιβλίο του είναι πολύ σημαντική γι αυτόν.

Μια από τις πιο δυναμικές και παγκοσμίως αναγνωρισμένες προσωπικότητες της εποχής μας ανοίγει πλήρως τη ζωή του, σε ένα γενναίο και εμπνευσμένο βιβλίο που μοιράζεται τα μαθήματα ζωής του και την εξωτερική επιτυχία, την εσωτερική ευτυχία και όχι μόνο.

Ο Will αφηγείται την ιστορία του με καταπληκτικές βόλτες στους κόσμους της μουσικής και του κινηματογράφου.
Η μεταμόρφωση του Will Smith από φοβισμένο παιδί της Δυτικής Φιλαδέλφειας σε έναν από τους μεγαλύτερους ραπ σταρ της εποχής του και στη συνέχεια έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στην ιστορία του Χόλιγουντ, με μια σειρά από επιτυχίες στο box office που πιθανότατα δεν θα σπάσουν ποτέ, είναι μια επική ιστορία εσωτερικής μεταμόρφωσης και εξωτερικού θριάμβου, και ο Will καταφέρνει να κάνει την αφήγηση καταπληκτικά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!