SkalaTimes 🎵YesterPlays🎵: “Rocket Man” με Elton John

To SkalaTimes παρουσιάζει σήμερα στη Σαββατιάτικη στήλη του SkalaTimes 🎵YesterPlays🎵 το “Rocket Man” του Elton John.

Κάτω από το τραγούδι λίγα λόγια για το τραγούδι αλλά και για την πρόσφατη επανεκτέλεση του τραγουδιού ντυμένη με το “Sacrifice” του Elton John (ακούστε το πιο κάτω), το οποίο o Elton John τραγουδά μαζί με την Dua Lipa, σε ένα υπέροχο δίδυμο φωνών, αλλά και καταπληκτικό συνδυασμό τραγουδιών.

Το “Rocket Man” (επίσημος τίτλος “Rocket Man (I Think It’s Going to Be a Long, Long Time)”) είναι ένα τραγούδι που συνέθεσαν οι Elton John και Bernie Taupin και αρχικά ερμήνευσε ο Elton John.
Το τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε στις 17 Απριλίου 1972 στις ΗΠΑ ως το βασικό single στο άλμπουμ του John, Honky Château. Το τραγούδι βρέθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 22 Απριλίου, ανεβαίνοντας στο νούμερο 2 στο UK Singles Chart και στο Νο 6 στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ, και έγινε ένα σημαντικό single για τον Elton John.
Στις 30 Αυγούστου 2019, το τραγούδι πιστοποιήθηκε ως Platinum από τη Βρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία για πωλήσεις 600.000 ψηφιακών λήψεων και ισοδύναμες πωλήσεις ροής.
Με πωλήσεις 3 εκατομμυρίων στις ΗΠΑ, το τραγούδι πιστοποιήθηκε 3 φορές πλατινένιο από την Ένωση Ηχογραφήσεων της Αμερικής.
Η λίστα Rolling Stone το κατατάσσει στο Νο. 149 από τα 500 μεγαλύτερα τραγούδια όλων των εποχών.

Dual Lipa και Elton John

Ο Elton John και η Dua Lipa πρόσφατα συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα απίστευτο νέο σινγκλ παντρεύοντας τα δύο τραγούδια του Elton John “Sacrifice” και “Rocket Man”.
Ακούστε το πιο κάτω:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!