H Λάρνακα θρηνεί για το θάνατο της Χριστίνας Δρουσιώτη

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα λόγια σε στιγμές θανάτου είναι περιττά και φτωχά…..
Η νεαρή Χριστίνα Δρουσιώτη, που αγαπούσε πολύ την ΑΕΚ και τη πόλη της (τη πόλη μας), “έφυγε”….

Η αδερφή της Θεανώ έγραψε στα ΜΚΔ:
«Η Πολυαγαπημενη μας Αδελφή Χριστίνα σήμερα έφυγε για τον δρόμο κοντά στο Θεό.. Αυτή η μαύρη αρρώστια αγάπη μου σου έκοψε το Νήμα της ζωής.. Άνθρωπος Γεμάτος Ζωή.. Γεμάτη με Όνειρα.. Ένας άνθρωπος καλόψυχος γεματος με Αγάπη για όλους.. Ακόμα και στα δύσκολα σκεφτόσουν αν είμαστε καλά.. Κουράστηκες ζωούλα μου ψυσιη μου.. Κουράστηκες τόσο πολύ.. Αδελφή μου θα σε σκέφτομαι για πάντα.. Αυτά τα μεγάλα γαλανά ματιά δεν ξεχνιούνται ποτέ..Αναπαυσου καρδιά μου».

Η ομάδα της Λάρνακας, η ΑΕΚ, που τόσο πολύ αγαπούσε η Χριστίνα, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της. Η ανακοίνωση:
«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της πιστής φιλάθλου Χριστίνας Δρουσιώτη, για τον αδόκητο θάνατο της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Με ανακοίνωση τους στα ΜΚΔ οι οπαδοί της Λάρνακας (Larnaca Union) αποχαιρέτησαν την Χριστίνα:
«Με αυτό το χαμόγελο έφυγες ψυχάρα μας. Ήσουν και θα είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καλό ταξίδι Χριστίνα Δρουσιώτη. Χαιρετισμούς στα αλάνια μας, να μας προσέχεις από ψηλά και να τραγουδάς μαζί μας!»

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί και το βίντεο που έχει αναρτήσει στο facebook η αδελφή της Χριστίνας. “Η Αγάπη εν λυφκει” είναι η δυνατή φράση που διαπερνά την καρδιά του θεατή που παρακολουθεί το βίντεο. Το βίντεο δημιούργησε η Χριστίνα, τις μέρες που έδινε τη μάχη με τη ασθένεια της.

Συλληπητήρια σε όλους τους δικούς της ανθρώπους και κουράγιο.
Αιωνία της μνήμη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!