Ώρα κλήρωσης, αγάπης και προσφοράς στη Σχολή Χορού Mambo

Μπορεί η Σχολή Χορού Mambo να έχει κλείσει, μετά τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας, αλλά η Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια της Σχολής Μαρία Ζαχαρία Καραπίττα δεν επαναπαύεται.
Με μία ανακοίνωση της η Σχολή Χορού Mambo ενημέρωσε πως δέκα τυχεροί μαθητές της Σχολής θα κερδίσουν από ένα δώρο ο καθένας αξίας €150 το κάθε δώρο!

Σε δηλώσεις της στο SkalaTimes η γνωστή χορογράφος και ιδιοκτήτρια της Σχολής, Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα δήλωσε: “Για εμάς στη Σχολή Mambo η προσφορά είναι συνώνυμη με τον πολιτισμό, όπως είναι όλες οι τέχνες. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο κόσμος έχει ανάγκη τις πράξεις αγάπης, προσφοράς, χαράς. Ας γίνουμε εμείς το φως που θέλουμε να δούμε. Και βεβαίως η Σχολή ετοιμάζει κι άλλα πολλά τα οποία θα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνω”.

Πιο κάτω η ανακοίνωση της Σχολής:
Δίνοντας μια ευκαιρία στην αγάπη,γεμίζουμε τη ψυχή μας με φως και αντικρίζουμε τα Χριστούγεννα με χαμόγελο!Με δημιουργική δράση,με δημιουργική κίνηση,με δημιουργική πράξη!🎁10 κουτιά περιμένουν 10 παιδιά,μαθητές της σχολής μας!
🎁10 κληρώσεις και 10 μεγάλα δώρα αξίας €150 το κάθε ένα,τα οποία περιέχουν προσωπικά δώρα για τους νικητές μας και μερικά από τα απαραίτητα,για το φετινό Χριστουγενιάτικο τραπέζι της οικογένειας τους!
Μια προσφορά της Σχολής Χορού “Mambo” για όλους τους μαθητές,που μας τιμούν και φέτος με την επιλογή τους!Την προσπάθεια μας ενισχύουν φίλοι δωρητές,εμπλουτίζοντας τα Χριστουγενιάτικα κουτιά μας,οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Η μεγάλη Χριστουγενιάτικη κλήρωση της Σχολής Χορού “Mambo” θα γίνει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου,από απόσταση και με ασφάλεια και με τη φυσική παρουσία μόνο των δασκάλων στη σχολή μας!

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε,συνεχίζουμε να ελπίζουμε,υιοθετώντας τις αξίες που θέλουμε να μας καθοδηγούν πάντα, μοιράζοντας αγάπη και χαρά!

🎄Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη συνεισφορά τους!
🎄Οι τυχεροί μας φίλοι,θα ενημερωθούν προσωπικά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!