Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας: Nα κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας, ο πανικός δεν βοηθά

Το SkalaTimes επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ανδρέα Βύρα, για να μας πει δυο λόγια για τον πανικό που επικρατεί σχετικά με τον κορωνοϊο.

Δημαρχος Βυρας: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον πανικό μας μας καταβάλει. Συνιστώ σε όλους ψυχραιμία. Την ίδια ώρα όμως οφείλουμε όλοι (αρχές και πολίτες) να συμμορφωθούμε με τα μέτρα προφύλαξης που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Εμείς ως Δήμος Λάρνακας έχουμε ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις Μαρτίου, αμέσως μετά τo διάταγμα του Υπουργικού, για τη συγκέντρωση και την παραμονή, στον ίδιο ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως, πέραν των 75 ατόμων συνολικά.
Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία, η ζωή και η προστασία του κάθε πολίτη.
Συνιστούμε στο κόσμο να ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Η σκέψη μας είναι στους συνδημότες μας που ενδεχωμένως θα επηρεαστούν αρνητικά οικονομικά, από τα μέτρα προφύλαξης (φροντιστήρια, ωδεία, κτλ), αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία και η ζωή του καθενός μας.

Ως Ένωση Δήμων, από το πρώτο λεπτό δηλώσαμε στο Υπουργείο Υγείας ότι οι Δήμοι, προσωπικό και υποδομές, είναι στη διάθεση του Υπουργείου για ό,τι χρειαστεί. Όλοι μαζί ενωμένοι και με μεθοδικότητα θα εργαστούμε, όσο και όπως πρέπει, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Είμαστε σε εγγρήγορση, για οτιδήποτε νεότερο. Αλλά, τονίζω να κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας, ο πανικός δεν βοηθά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!