«Έχω γνώμη, έχω ιδέες, έχω άποψη! Μ’ ακούει κανείς;»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης που διοργανώνει η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού  με τίτλο «Έχω γνώμη, έχω ιδέες, έχω άποψη! Μ’ ακούει κανείς;»,  στις 17/03/2020 στη Λευκωσία , με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη θέσπιση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού. 

Η Έκθεση θα φιλοξενήσει έργα παιδιών ηλικίας 3-18 χρόνων από όλη την Κύπρο, μαζί με έργα ενήλικων καλλιτεχνών που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτή την Έκθεση, που αφορούν στα Δικαιώματα του Παιδιού και πιο συγκεκριμένα στο δικαίωμα της Συμμετοχής, βάσει των Άρθρων 12 και 13 της Σύμβασης. Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Το Δικαίωμα του Παιδιού στη Συμμετοχή”, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, καλλιτεχνών και παιδιών.

Τρίτη 17/03/2020, 10:30 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας “Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας”. Η πρόσκληση επισυνάπτεται.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή, είτε μέσω email (tsiamptani@ccr.gov.cy), είτε τηλεφωνικώς (22872315 Τώνια Σιαμπτάνη/ 22872325 Ελένη Κοτζιαμάνη).

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 17-20 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 8:00-15:00.

Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού
Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 1496 Λευκωσία, 
The Commissioner for Children´s Rights Office
Corner of Apelli and Pavlou Nirvana Strs., 1496 Nicosia
www.childcom.org.cy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!