To Σκαλιώτικο μουσικό συγκρότημα Triple L.A.V. κάνει αυτό που αγαπά, προσφέρει μουσική!

Το μουσικό συγκρότημα Triple L.A.V. δημιουργήθηκε τον Δεκέβριο του 2017 από τρεις νεαρούς καλλιτέχνες: τον Λευτέρη Τσιακούπη, την Αννα Λοιζου και τον Βαλεντίνο Χαραλάμπους. Τα αρχικά των ονομάτων τους (με αγγλικούς χαρακτήρες L.A.V. ακούγεται σαν love), η αγάπη τους για τη μουσική, αλλά και γνωρίζοντας την δύναμη της αγάπης γενικότερα, αποφάσισαν να ονομάσουν το συγκρότημα τους L.A.V που ακούγεται σαν love.

Η μουσική φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και οι δυο από τους τρεις νεαρούς, ο Λευτέρης και η Άννα, μέσα από την συνεργασία τους αυτή ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και επέλεξαν να είναι μαζί και στην προσωπική τους ζωή. Σήμερα έχουν ένα κοριτσάκι 11 μηνών και πρόκειται να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιουνιο.

Μέχρι στιγμής οι Triple LAV έχουν εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά, όχι μόνο στη Λάρνακα, αλλά και σε ολόκληρη τη Κύπρο.
Τους έχουμε δει σε χώρους όπως: «A33 Bar and grill», «Stories», «Preserve», «En texno», «Mazzo», «Sea Joy», «Trellinadiko», «Blooms», «Athiainw», «Cellar 27», «The grey terrace», «Kinky Bar», «Avalon», «Shooters» και αλλα.

Οι L.A.V αναλαμβάνουν και την μουσική επιμέλεια για αραββώνες, γάμους, γενέθλια και όλων των ειδών δεξιώσεων και πάρτυ.

Μπορείτε να δείτε την δουλεία των L.A.V  αλλά και να ενημερώνεστε για τις εμφανίσεις τους, μέσα από την σελίδα τους στο facebook: Triple L.A.V και στο Instagram: triple_lav.

Ας δούμε όμως το κάθε μέλος του L.A.V ξεχωριστά:

Λευτέρης
Από μικρός αγαπούσε την μουσική, καθώς πάντα ήταν με ένα μπουζούκι ή μια κιθάρα στο χέρι. Απέκτησε Πτυχίο Μπουζουκιού και Κιθάρας, ενώ στο τραγούδι (φωνή) είναι αυτοδίδακτος.
Παράλληλα εργάζεται σε Καλλιτεχνικό Εργαστήρι. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον στίχο και τη σύνθεση τραγουδιών. Μερικά από αυτά δόθηκαν σε γνωστούς ερμηνευτές. Τα βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κερδίσει πολύ θετικά σχόλια.
Σήμερα, στα 27 του χρόνια, πέρα από τη μεγάλη του αγάπη τη μουσική, είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακό στα Ενεργειακά Συστήματα και Αειφόρο Ανάπτυξη.

Άννα
Η Άννα είναι 24 χρονών και είναι το κορίτσι που εκπροσώπησε την Κύπρομας στο διαγωνισμό Junior Eurovision το 2006. Από 7 ετών παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου, θεωρητικών και αρμονίας και απέκτησε πτυχίο ελαφρού τραγουδιού και κιθάρας. Έδωσε με επιτυχία το grade 8 Music Performance στο Trinity College της Αγγλίας, ενώ το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί πρόγραμμα εξ αποστάσεως ((Αθήνα) μουσικοθεραπείας.
Παρόλη την αγάπη της για τη μουσική, απέκτησε πτυχίο και μεταπτυχιακό στο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Σεπτέμβριο του 2019 εκπλήρωσε ένα όνειρο που είχε από μικρή. Άνοιξε τη δική της σχολή στην όμορφη Πύλα με το όνομα “Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άννα Λοΐζου” όπου σε συνεργασία με άλλους καθηγητές προσφέρει δραστηριότητες όπως χορό, ζωγραφική, μουσική, θέατρο, σε μικρούς και μεγάλους.

Βαλεντίνος
Ο μεγαλύτερος του συγκροτήματος είναι 31 ετών και τα τελευταία 4 χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Είναι ο νεαρός που έκλεψε τις εντυπώσεις στα στα Blind Auditions του The Voice of Greece 2017 και ξανά πρόσφατα το 2019. Ο Βαλεντίνος από μικρή ηλικία συμμετείχε και κέρδισε σε αρκετούς διαγωνισμούς τραγουδιού. Ο ταλαντούχος αυτός που ασχολείται με τη μουσική, είναι απόφοιτος της Σχολης Μονίμων Υπαξιωματικων (ΣΜΥ) στην Κυπρο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!