Πολιτισμός και Περιβάλλον ψηλά στην ατζέντα του Δήμου Λιβαδιών, εκδηλώσεις Ιουλίου

O Δήμος Λιβαδιών συνεχίζει να προσφέρει στους Δημότες του σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να δρα για περιβαλλοντικά ζητήματα, με γνώμονα το περιβάλλον, αλλά και την ποιότητα ζωής των δημοτών του.

Όπως έχει επίσημα ενημερωθεί το SkalaTimes: Ξεκίνησε η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδικού φωτισμού με οικονομικούς λαμπτήρες που θα επιφέρουν στον Δήμο Λιβαδιών εξοικονόμηση μέχρι και 67%. Την όλη εργασία έχουν αναλάβει συνεργεία της ΑΗΚ. Ο Δήμος Λιβαδιών πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες ο Δήμος Λιβαδιών ετοιμάζεται για μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα στον Ιούλιο. Μερικές από αυτές:

Την Τρίτη 2 Ιουλίου ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λιβαδιών παρουσιάζει την χορευτική παράσταση “”Συνδέσου με τη ζωή και όχι με την οθόνη σου” στο Πάρκο Τάσος Μητσόπουλος στα Λιβάδια, στις 8 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη.

Στις 5 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, στις 8.30 το βράδυ στην Πλατεία Αγνοουμένων (Πλατεία Αγίας Παρασκευής) θα πραγματοποιηθεί το 5ο χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Λιβαδιών και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Το Σάββατο, στις 6 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ στον ίδιο χώρο ( Πλατεία Αγνοουμένων, Πλατεία Αγίας Παρασκευής) θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον μοναδικό Έλληνα τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους! Μαζί με τον Μπάση ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης και θα συμμετέχει και η χορωδία Λιβαδιών με Μαέστρο τον Νικόλα Θεράποντος.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Πάρκο Τάσος Μητσόπουλος στα Λιβάδια, στις 8 το βράδυ, το Θεατρικό Εργαστήρι Λ.Π.Ο Τρίδατα Λιβαδιών παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση “Ένας Υπηρέτης 2 αφεντάδων”. Είσοδος ελεύθερη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!