Τα παιδιά μιλούν και δημιουργούν ΚΑΤΑ του Σχολικού Εκφοβισμού

Το Τμήμα Τέχνης του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου T.I.M.E ετοιμάζει έκθεση με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό.
Το SkalaTimes ζήτησε από παιδιά του Τμήματος Τέχνης του T.I.M.E να μας δείξουν τις δημιουργίες τους και να μας πουν δυο λόγια για το θέμα αυτό.

Η Έκθεση θα γίνει το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2019, η ώρα 7 το απόγευμα, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας

———————————————————-

«Δεν πρέπει να επιτρέπεται ο Σχολικός Εκφοβισμός γιατί όταν κάποια παιδιά χτυπούν ένα παιδί και πονά, κι κλαίει, δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο και φοβάται να κάνει καινούργιους φίλους.»  (Μαρίνα Δ. , 7 ετών) 

«Ο Σχολικός Εκφοβισμός είναι κακό πράγμα διότι το παιδί που δέχεται τον εκφοβισμό νιώθει άσχημα κι δεν μπορεί να μάθει. Επίσης θα φοβάται γενικά το περιβάλλον του σχολείου.» (Φελίσια, 10 ετών)

«Ο Σχολικός Εκφοβισμός δεν μου αρέσει γιατί εκεί που η ζωή σου είναι ομορφή, καταστρέφετε στο άψε σβήσε.»  (Ελένη, 9 ετών)

«Δεν είναι καλό πράγμα ο Σχολικός Εκφοβισμός γιατί βοηθά να ξαπλώθει ο ρατσίσμος – ειδικά όταν κάποια παιδιά είναι απο άλλη χώρα.» (Λουκιάνα, 8 ετών)

«Δεν μου αρέσει ο Σχολικός Εκφοβισμός γιατί δεν είναι κουλ.» (Λυδία, 7 ετών)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!