“Φώτα παρακαλώ, μαθαίνω και δημιουργώ για την πόλη μου”

Φώτα παρακαλώ, μαθαίνω και δημιουργώ για την πόλη μου!”, αυτόν τον τίτλο φέρει το φετινό project του παιδικού εργαστηρίου “Creative Arts” (μουσικοκινητική, θέατρο, τέχνη, φωτογραφία) που αφορά τις ομορφιές της Λάρνακας.
Τα παιδιά με τη βοήθεια επαγγελματία φωτογράφου, έμαθαν τα μυστικά μιας καλλιτεχνικής φωτογράφισης, φωτογράφισαν  και φωτογραφήθηκαν στην περιοχή του κάστρου, αφού πρώτα με τεχνικές θεάτρου βίωσαν την ιστορία του κάστρου μέσα σε αυτό.
Αργότερα, στο εργαστήρι που στεγάζεται στο χώρο “Διαχρονική Μάθηση” , τα παιδιά χρησιμοποίησαν τις φωτογραφίες τους καθώς και τεχνικές του διάσημου ζωγράφου Wassily Kandinsky για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο σε καμβά με ένα σημείο του κάστρου και τον εαυτό τους μέσα σε αυτό όπως ο Kandinsky τους καθοδήγησε…
Η διαδικασία, απολαυστική και το αποτέλεσμα ανοίγει μονοπάτια στον πολιτισμό για τα παιδιά.
Το εργαστήρι “Creative Arts” ευχαριστεί ιδιαίτερα το PlanB photography για την άψογη συνεργασία!
Το φωτογραφικό υλικό πιο κάτω, μιλάει από μόνο του.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!