Πράσινη σημαία από τα παιδιά του ΚΆ Δημοτικού σχολείου Αθηένου και του Νηπιαγωγείου Παιδική Πολιτεία Νάγια στην Αθηένου

 

Υψωσαν πράσινη σημαία τα παιδιά του ΚΆ Δημοτικού σχολείου Αθηένου και Νηπιαγωγείου Παιδική Πολιτεία Νάγια Αθηένου

Επιβραβεύτηκαν από το Διεθνές πρόγραμμα ως «Οικολογικό Σχολείο» με δύο «πράσινες σημαίες» που θα ανεμίζουν στο σχολείο τους.

Διπλή επιβράβευση για την κοινότητα Αθηένου.
Μαθητές του ΚΆ Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παιδική Πολιτεία Νάγια που απέσπασαν δύο «πράσινες σημαίες» για τις δράσεις που ανέπτυξαν ως «οικολογικό σχολείο» στο πλαίσιο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία».

Τα «Οικολογικά Σχολεία» οργάνωσαν εκδήλωση βράβευσης – απονομής της «πράσινης σημαίας» των «Οικολογικών Σχολείων» στις δομές που συμμετέχουν με επιτυχία τρία συναπτά έτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Βραβεύτηκαν για τις επιτυχημένες και πρωτότυπες δράσεις, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και σήκωσαν στα χέρια τους δύο «πράσινες σημαίες»!

Νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία Νάγια: Και φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ. Το ταξίδι μας συνεχίζεται. Οι δράσεις μας μεγαλώνουν και επαναξιολογούνται ώστε το Νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία Νάγια να συνεχίσει να κατέχει επάξια τον τίτλο του «Οικολογικού Σχολείου», να ανεμίζουν στην αυλή του οι «πράσινες σημαίες», θυμίζοντας σε όλους μας τα λόγια του Ζακ – Υβ Κουστώ: «Σε όλη τη διάρκεια της Ιστορίας ο άνθρωπος έπρεπε να παλεύει με τη φύση για να επιβιώσει… Σε αυτόν τον αιώνα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει πρέπει να την προστατέψει!».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!