Αντίο στον μοναδικό Rembrandt….

Ο Rembrandt ήταν σαν μέλος της οικογένειας Πτωχοπούλου για περισσότερα από 15 χρόνια. Με ιδιοκτήτη τον γνωστό ζωγράφο Κωνσταντίνο Πτωχόπουλο ο Rembrandt αρχικά έζησε στο πατρικό σπίτι του ιδιοκτήτη του και μετά μαζί με τον ιδιοκτήτη του και τη σύζυγο του.

Αγαπήθηκε όχι μόνο από την οικογένεια Πτωχοπούλου στην οποία ήταν μέλος, αλλά και από φίλους και συγγενείς της οικογένειας.

Ήταν ένα ήρεμο σκυλί, έξυπνο και ήσυχο, της οικογένειας Husky.
Το όνομα του φυσικά το πήρε από τον γνωστό 
Rembrandt Harmenszoon van Rijn, Ολλανδό ζωγράφο και χαράκτη του 17ου αιώνα, αφού η οικογένεια Πτωχοπούλου δεν θα μπορούσε να του δώσει παρά ένα καλλιτεχνικό όνομα εμπνευσμένο από μια σπουδαία προσωπικότητα της τέχνης και του πολιτισμού.

Μόνο όσοι έχουν χάσει ένα αγαπημένο δικό τους κατοικίδιο, το οποίο ήταν μέλος της οικογένειας τους για χρόνια, μπορούν να καταλάβουν τα συναισθήματα μιας τέτοιας απώλειας.

Ο γνωστός ζωγράφος Κωνσταντίνος Πτωχόπουλος αποχαιρέτησε τον Rembrandt του με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook: “Θα εδινα τα πάντα να ήμουν ξανά μαζί σου! Θα σ’αγαπω για πάντα! Rembrandt ένας και μοναδικός”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!