Ο εμπαιγμός κατά της Λάρνακας καλά κρατεί / Μήπως πρέπει να ξαναβγούμε στους δρόμους;

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια
SkalaTimes

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει τους πολίτες τα πιο κάτω:
Πληροφορηθήκαμε ότι αύριο Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, προτίθεται να υποβάλει πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για επιπρόσθετη δίμηνη παράταση, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας”.
Ο Δήμος Λάρνακας μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τις ανησυχίες του: “Ως Δήμος Λάρνακας, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας τόσο για την καθυστέρηση όσο και για τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονται, σε σχέση με την τελική αξιολόγηση των Προσφορών για ένα τόσο σημαντικό και μεγάλης σημασίας έργο για την πόλη και επαρχία Λάρνακας.
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους αρμόδιους όπως καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αξιολόγηση των Προφορών, ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες της Λάρνακας για το τι μέλλει γενέσθαι για μια τόσο σημαντική ανάπτυξη στην πόλη”.

Oι ανησυχίες των Λαρνακέων για παιχνίδια εμπαιγμών (ακόμη μια φορά) εις βάρος της πόλης μας φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να εφαρμόσει προεκλογικά παιχνίδια “θα το δούμε μετά τις ευρωεκλογές”, ο Δήμος Λάρνακας θα….. “κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα”;

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητό δημοτικό συμβούλιο, το SkalaTimes ως Διαδικτυακό περιοδικό της πόλης και επαρχίας Λάρνακας που αγωνίζεται με διάφορους τρόπους για τη πόλη μας (διαδηλώσεις, εκδηλώσεις, αρθρογραφία κτλ) τα τελευταία επτά χρόνια, σας παρακαλούμε όπως κινητοποιηθείτε έγκαιρα.

Το έργο των εμπαιγμών, των παρατάσεων και των “ναυαγίων”, η Λάρνακα το έχει δει πάμπολλες φορές.
Ελπίζουμε ότι θα είστε εσείς το Δημοτικό Συμβούλιο που θα βάλει ένα τέλος στους εμπαιγμούς που αφορούν τα δύο πιο σημαντικά θέματα της πόλης: 1. Λιμάνι Λάρνακας 2. Μετακίνηση Εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοδεξαμενών.
Το οφείλετε σε όσους σας έδωσαν το πράσινο φως για να μπείτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, μα περισσότερο το οφείλετε στα παιδιά αυτής της πόλης!

Y.Γ Aν πρέπει να ξαναβγούμε στους δρόμους, να βγούμε. Μόνο που θα πρέπει αυτή τη φορά να είναι πιο δραστικά τα μέτρα κινητοποιήσεων.
(H φωτογραφία είναι από την πρώτη κινητοποίηση που έγινε τον Απρίλιο του 2014 ανήμερα του Πολιούχου Αγίου της Λάρνακας, του Αγίου Λαζάρου, για το θέμα του λιμανιού. Την πολύ πετυχημένη κινητοποίηση με πλήθος κόσμου διοργάνωσε το SkalaTimes και στήριξαν φορείς, ομάδες και κόσμος της πόλης μας). 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

error: Content is protected !!