Ανδρέας Μουσκάλλης: “Αυτό που συμβαίνει είναι εξευτελισμός”

SkalaTimes

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τον κόσμο που επισκέπτεται τον τελευταίο καιρό τις τράπεζες της πρώην Συνεργατικής και νυν Ελληνικής τράπεζας.
Στη πρώην Συνεργατική (και νυν Ελληνική) στο Δήμο Λιβαδιών και στην πρώην Συνεργατική (και νυν Ελληνική) στη Λάρνακα, στην οδό Παπανικολή 39, τις τελευταίες μέρες η ουρά των πελατών φτάνει μέχρι και τους 70-80 ανθρώπους, οι οποίοι περιμένουν 40-90 λεπτά (ίσως και περισσότερο κάποιοι) για να εξυπηρετηθούν.
Μετά το κλείσιμο αρκετών παραρτημάτων της Συνεργατικής, οι πελάτες της αναγκάζονται να τρέχουν στα λίγα παραρτήματα που έχουν μείνει (νυν Ελληνικής) και να δημιουργούνται ουρές των 80-100 ατόμων.

Το SkalaTimes βρέθηκε σήμερα στην πρώην Συνεργατική Αμμοχώστου Λάρνακας και νυν Ελληνική, στην Παπανικολή, στην Λάρνακα, για να καταγράψει τις απαράδεκτες σκηνές ταλαιπωρίας του κόσμου.
Εκεί βρισκόταν και ο κ. Ανδρέας Μουσκάλλης ο οποίος μιλούσε με τον κόσμο, άκουγε τα παράπονα τους και συζητούσε μαζί τους.

Ο κ. Μουσκάλλης δήλωσε στο SkalaTimes:
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο τις τελευταίες μέρες που παρατηρείται. Είναι από την ημέρα που ανέλαβε η Ελληνική τις συνεργασίες του Συνεργατισμού.
Η κατάσταση στα ταμεία είναι ανεξέλεγκτη.
Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή έχουν κλείσει κάποια καταστήματα της πρώην Συνεργατικής και διοχετεύτηκε όλη η δουλειά στα λίγα καταστήματα που έχουν απομείνει και λειτουργούν.
Πέραν τούτου, υπάρχει, κατά τη δική μου εκτίμηση, και αρκετή γραφειοκρατία. Γραφειοκρατία όσον αφορά τα έντυπα της Ελληνικής Τράπεζας. Δηλαδή, με το να ζητούν διάφορα στοιχεία των πελατών για δήθεν επικαιροποίηση. Τα στοιχεία τα έχουν! Αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί προβλήματα στο κόσμο.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι εξευτελισμός! Με αυτή τη λέξη, “εξευτελισμός”, μπορώ να προσδιορίσω το τι περνάει ο κόσμος εδώ. Πριν λίγο μου έλεγε ένας πρώην πελάτης του συνεργατισμού και τώρα της Ελληνικής, ότι περίμενε ενάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί!
Και ξέρετε, δεν προβλέπεται να αλλάξει η κατάσταση.
Έρχομαι εδώ, παρατηρώ τι γίνεται και πολλές φορές επεμβαίνω να δω αν μπορώ να βοηθήσω, (ως άνθρωπος, αφού δεν έχω κάποια εκτελεστική εξουσία ή άλλο ρόλο). Ο κόσμος τσακώνεται μεταξύ του, κάποιοι θέλουν για δικούς τους λόγους να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα, κτλ. Αυτό είναι για μένα ένας εξευτελισμός!
Η Διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας δεν σέβεται τους πελάτες της. Βλέπετε πόσος κόσμος είναι στην ουρά; Είναι αυτός σεβασμός;
Εγώ θεωρούσα ανέκαθεν σεβασμό το να εξυπηρετείς με τον καλύτερο τρόπο τον συνάνθρωπο σου.
Ο Συνεργατισμός ήταν πρότυπο γρήγορων, ευέλικτων, εξυπηρετήσεων και πάνω απ’ όλα είχε έναν ανθρώπινο πρόσωπο για όλους τους πελάτες του.
Αυτή η κατάσταση που παρατηρείται σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το τι ήταν ο Συνεργατισμός.
Ο Συνεργατισμός ήταν η καλύτερη τράπεζα στη Κύπρο, με την έννοια της εξυπηρέτησης και της ανθρωπιάς. Και ας μιλήσει και ο κόσμος να πει πως ήταν η εξυπηρέτηση του στον Συνεργατισμό και πως είναι σήμερα.
Αυτό ο κόσμος που βλέπετε σήμερα στις ουρές είχε μία εξαιρετική εξυπηρέτηση στον Συνεργατισμό και τώρα συγκρίνει το σήμερα με το πως ήταν η κατάσταση πριν και λυπάται και πονεί”.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!