H 25χρονη ταλαντούχα συνδημότισα μας που υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με Αμερικανική Εταιρεία!

H 25χρονη Κύπρια η οποία κατακτά με σταθερά και δυναμικά βήματα τη μουσική σκηνή της Αμερικής είναι συνδημότισα μας, αφού κατάγεται από τη Λάρνακα. 

Η Γεωργία Χ’ Κωνσταντίνου, με το καλλιτεχνικό όνομα Narcissus A-Ngel υπόγραψε την περασμένη Παρασκευή συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Manic Kat Records, η οποία έχει ως βάση της την Νέα Υόρκη!
Σύμφωνα με το alphanews.live: “είναι η μόνη Κύπρια η οποία έχει υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με Αμερικανικη εταιρεία τα τελευταία δέκα χρόνια, στην ηλικία των 25 χρόνων”.

Τα τραγούδια της ταλαντούχας Κύπριας έχουν ακουστεί σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής, σε Καναδά, Αγγλία, αλλά και σε Κύπρο και Ελλάδα. Το πρόσφατο τραγούδι της με τίτλο Your Satisfaction Is Fake έφτασε στα 35 χιλιάδες views μέσα σε ένα μήνα στο Youtube.

Συνέντευξη της Narcissus A-Ngel στο SkalaTimes τον Μάιο του 2017:
https://www.skalatimes.com/2017/05/08/narcissus-a-ngel-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!