Οι βρικόλακες του διαδικτύου….

Γιώτα Δημητρίου

Ας μιλήσουμε για τους βρικόλακες του διαδικτύου, αυτούς που χωρίς να σε γνωρίζουν, χωρίς να ξέρουν τι είσαι, τι έχεις κάνει, τι εκπροσωπείς, ποιο είναι το ποιόν σου βρε αδελφέ, κρύβονται στα διαδικτυακά χαρακώματα έτοιμοι για πόλεμο και μόλις διαφωνήσουν (σωστά ή λάθος) με κάτι που έχει γράψει τρέχουν να σου ρουφήξουν το αίμα, να σε βρίσουν, να σε χαρακτηρίσουν, ενίοτε να σε καταραστούν!

Να σου υποδείξουν το σωστό με τον πιο λάθος τρόπο, με αγένεια, μίσος και κακία (λες και σε γνωρίζουν προσωπικά και τα έχουν μαζί σου).

Έχω λοιπόν την πεποίθηση ότι τους ανθρώπους του κρίνουμε συνολικά, όχι από ένα (οποιοδήποτε) ποστ και έχουμε δικαίωμα να τους κρίνουμε (αυτό μας το έδωσαν απλόχερα τα social media) αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να τους βρίζουμε και να τους υποτιμούμε!
Γιατί τα ποστ αυτού του επιπέδου (με τις βρισιές και τις κατάρες) δεν λένε κάτι για τον άλλον, τον οποιοδήποτε βρίζουμε, λένε για εμάς. 

*Η ευγένεια δεν είναι περιττή στα social media επειδή κρυβόμαστε πίσω από ένα laptop ή κινητό. Και σίγουρα οι βρισιές δεν είναι δικαίωμα κανενός να τις ρίχνει όπου γουστάρει με άνεση και μαγκιά. Κάθε άλλο παρά μαγκιά είναι….

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!