Αύριο Παρασκευή στην Εκκλησία Χρυσοπολίτισσας η κηδεία του κύριου Κόκου

H κηδεία του κύριου Κόκου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στην εκκλησία Χρυσοπολίτισσας
στη Λάρνακα στις 2 το μεσημέρι

Ο θάνατος του κ. Κόκου που συγκίνησε όλη τη Λάρνακα ξημερώματα Κυριακής, τελικά δεν προκλήθηκε λόγω της πυρκαγιάς όπως είχε γίνει γνωστό, αλλά ήταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα όπως έδειξε η νεκροτομή και οι ραγδαίες εξελίξεις σήμερα Τετάρτη.

Ο θάνατος του 76χρονου Γιώργου (Κόκου) Μαυρομμάτη ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του το πρωί της περασμένης Κυριακής, στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας ήταν αποτέλεσμα δολοφονίας!

Η Αστυνομία συνέλαβε 21χρονο από τη Λάρνακα ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον αγαπητό σε όλους κύριο Κόκο.

Ο θάνατος του κύριου Κόκου θυμιζει σενάριο θρίλερ και όχι περιστατικό που έγινε στη πόλη μας….Κι όμως, τα ευρήματα της νεκροτομής κατέδειξαν ότι ο θάνατός του ήταν βίαιος, αφού εντοπίστηκαν κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής ανάγκασαν τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας να στρέψουν τις έρευνές τους προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας και έπειτα από συντονισμένες εξετάσεις οδηγήθηκαν στον 21χρονο ύποπτο ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι εισήλθε το πρωί της Κυριακής στην κατοικία του Κόκου με σκοπό να τον ληστέψει. Όταν ο 76χρονος έφερε αντίσταση ο νεαρός τον χτύπησε και τον σκότωσε ενώ στη συνέχεια για να σβήσει τα ίχνη του έβαλε φωτιά στο σπίτι του Κόκου.

Η τραγική δολοφονία του κύριου Κόκου προκάλεσε πραγματική θλίψη σε όλη τη Λάρνακα και πολλοί είναι οι συνδημότες μας που έχουν εκφράσει τη θλίψη τους μέσα από διάφορες αναρτήσεις τους στο facebook.

Σύμφωνα με όσους γνώριζαν τον Κόκο, ήταν ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, που ζούσε μόνος του μέσα σε άθλιες συνθήκες στο σπίτι του, στη γωνία των οδών Κίμωνος και Τέρρα Όμπρα, με μοναδική συντροφιά το αγαπημένο του ποδήλατο με το οποίο τριγυρνούσε μέσα στη Λάρνακα.

Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά και ό,τι και να γραφτεί ο κύριο Κόκος έφυγε από αυτό τον κόσμο με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο.

H κηδεία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στην εκκλησία Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα στις 2 το μεσημέρι

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!