Kαρναβάλια ”La Casa De Papel” στη Λάρνακα;

Της Γιώτας Δημητρίου

Aπαγορεύεται το θέμα La Casa De Papel στα φετινά Καρναβάλια Λεμεσού.
Όχι, όχι, δεν είναι πλάκα. Είναι αλήθεια. Αυτό αποφάσισε ο Δήμος Λεμεσού με την επίσημη εξήγηση δια στόματος της ανώτερης λειτουργού των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, Σκεύης Αντωνιάδου, ότι: “με τη συγκεκριμένη στολή θα κρύβεται το πρόσωπο του καρναβαλιστή και η ασφάλεια είναι πρώτο μέλημα του Δήμου”. (!)
Ενώ με τις υπόλοιπες μάσκες; Ή μήπως θα απαγορεύσουν όλες τις μάσκες τελικά;
Καμιά λογική στην απόφαση αυτή του Δήμου Λεμεσού, μια απόφαση που ήδη έχει αρχίσει να κρίνεται αρνητικά και να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαίνεται πως στη νήσο Κύπρο η λογική σε πολλά επίπεδα και σε πολλά θέματα πεθαίνει κάθε μέρα λίγο λίγο και τόσο αλύπητα….
Το SkalaTimes εισηγείται καρναβάλια στη Λάρνακα με θέμα μόνο La Casa De Papel!
Μπορεί να αναλάβει την διοργάνωση ο Δήμος Λάρνακας ή κάποια τοπική επιχείρηση. Το SkalaTimes είναι έτοιμο να μπει χορηγός επικοινωνίας! 

Όσοι -ακόμα- θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού στη Λεμεσό, θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

Εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – Majestic στις 10, 11, 17 και 18 Μαΐου 2024

Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου) γιορτάζεται και φέτος, υπό τον τίτλο «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα». Το γενικό πρόγραμμα των Μουσείων στην Κύπρο συντονίζει η

error: Content is protected !!