Χρειάζεται περισσότερος επαγγελματισμός μέσα στη πόλη

λα

Γράφει ο Χριστάκης Παπαδόπουλος
Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας

Γεια σας φίλοι μου.
Μέρες τώρα σκέφτομαι να γράψω κάτι για την πόλη μας μήπως και καταφέρουμε να την κάνουμε να ομορφύνει λίγο και να προσφέρει μία άνετη ζωή στους κατοίκους της, αφού αυτό είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε.

Με χαρά είδαμε τις τελευταίες μέρες να ασφαλτοστρώνονται διάφοροι δρόμοι που μας ταλαιπωρούσαν για αρκετά χρόνια.

Πρόσεξα όμως κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο: Aμέσως μετά δεν έγινε ή κατάλληλη σηματοδοτηση. Δεν είμαι τεχνικός ούτε γνώστης της σηματοδοτησης αυτής αλλά διερωτούμαι αν οι τεχνικοί του έργου γνωρίζουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν για καλύτερη ποιότητα καί εξοικονόμηση χρημάτων.
Κατά την γνώμη μου ή σήμανση των τροχαίων σημάτων στην άσφαλτο πρέπει να γίνεται αμέσως μετά που είναι καθαρός η άσφαλτος και όχι αρκετές μέρες μετά, για καλύτερη ποιότητα.
Εάν γίνει μετά σίγουρα το οδόστρωμα θα έχει ήδη λερωθει και η μπογιά θα φύγει γρήγορα και αφού είναι και κακής ποιότητας, όπως είχα γράψει σε άλλο άρθρο μου, θα αντέξει μόνο λίγους μήνες και πάλι μετά από την αρχή και πάλι άλλα έξοδα για τον Δήμο.

Απλά πράγματα που όμως δέν δίνεται σημασία με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχώς όλες αυτές τις….“τσαπατσουλιές”.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι είμαστε σε όλα ερασιτέχνες, κανένας επαγγελματισμός.

Όσον αφορά τα φώτα τροχαίας που αναφέρθηκα σε προηγούμενο μου άρθρο, (αν θυμάστε είχα γράψει για το πόσο σκονισμένα είναι, σε σημείο που κάποτε δεν φαίνεται καθαρά τι χρώμα ανάβει), δυστυχώς παρατηρώ πως ακόμα δεν έχει γίνει κάνει.

Παρακαλώ περάστε από τά φώτα πυροσβεστικης καί πέστε μου αν διακρίνετε το πράσινο που δείχνει δεξιά προς Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού! Από την σκόνη πάνω στα φώτα τροχαίας δεν βλέπεις τίποτα.

Εν κατά κλείδι, μικρές λεπτομέρειες, περισσότερος επαγγελματισμός, περισσότερο ενδιαφέρον και αγάπη γι αυτή τη πόλη, και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα και επιτέλους να δούμε τη Λάρνακα να ομορφαίνει πραγματικά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!